Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dekis

dekis

Medlem
  • Registrerad 2006-04-03
  • Senast aktiv 2009-04-08
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen dekis har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2007-03-21 16:37

Tjena,

Jag har kommit till vagens ande med mitt nuvarand workflow - Cubase, lite pluggar och lite hardvara kanns inte bra langre. Jag vart inspirerad av denna video fran NI's hemsida och tankte att detta verkar kul - sarskilt som jag ar ganska teknisk (ar systemutvecklare till yrket).

Dock verkar jag inte begripa om det jag vill gora gar, jag kan ha missuppfattat Reaktor totalt.

Alltsa: Jag vill ladda en av de coola beatboxarna i Reaktor, leka lite, hitta nagot kul. Nu vill jag lagga till en patternprogrammerad synthslinga. Da vill jag kunna "dra" in en synth fran manadens user library (sag en vanlig analog sak med tva oscillatorer tex), modifiera den att ha en sekvenser och sedan trycka pa play igen - boom sa har jag beatboxen och synthslingan snurrandes.

Ar det sa reaktor fungerar? Eller ar det sa att om jag laddat en beatbox och vill ha en synthslinga sa maste jag borja fran borjan, komponent for komponent och modifiera beatboxen till att goar det jag vill + modifiera GUIet? Eller ar det enklaste sattet att jobba med Reaktor att kora Cubase och ha flera VSTi-instanser av reaktor, med beatboxen i den ena och en synth i den andra instansen?

Om nagon har lust att fortydliga detta for mig sa vore det grejt! Hur jobbar du med Reaktor?

Daniel

  • Medlem
  • 2007-02-17 16:48

Jag anvande Active File Recivery fran http://www.file-recovery.net/ nar mitt NTFS filsystem vart korrupt. Fungerade bra, den letar efter allt som kan vara en fil i natt raw mode som inte beror pa filsystemet. Tyvar kan den inte aterskapa katalogstrukturer eller katalognamn. Allt som lag i en katalog ligger i en katalog (!) efterat, men med ett nytt namn. Lite mekigt, har ingen aning om andra program ar battre.

1