Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anarkovidar

anarkovidar

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2003-09-18
  • Senast aktiv 2012-11-06
  • Antal inlägg 114

Foruminlägg

De senaste inläggen anarkovidar har skrivit i forumet.

Ursprungligen av andersn:

Hoppsan, det stod ju där, klart och tydligt....
Tack för svar!
//anders

anders: ha inte igång skärmarna bredvid varandra samtidigt, då kommer du ha svårt att använda dig av Macbookens skärm för då ser du hur mycket underbarare iMacens skärm är! hände mig.

jag älskar min magic mouse!!! den är så jävla skön.

gött! då får jag väll bara ta och spamma meddelanden så jag kommer upp i 500. :/

Fick min 27 tummare idag och den är HELT UNDERBAR!

Kör också med iTalk nu. Funkar skitbra! Har däremot inte lyckats få det jag spelat in på QuickVoice till min dator... Har fan ingen lust att betala fört. Trodde bättre om Apple än att de skulle lägga in en app från start på telefonen som kör med löjliga knep för att få folk att köpa deras program, självklart för att det finns likvärdiga gratis alternativ. Mina inspelningar ligger på upp till 900 Mb och maxgränsen för att överföra är 2 Mg har jag för mig... Ja om man inte köper deras program till Mac/PC. Fan heller att de ska få mina pengar.

Kanske busenkelt men jag frågar ändå.

Jag har en Mac min G4 med modellnummer A1103 utan nätadapter. På den här sidan kan jag köpa en nätadapter:
http://www.notebookparts.com/products/search.php
+ mac mini

Frågan är om det är någon skillnad på sökresultaten som kommer upp för Mac mini G4. En av dem är tom. 10 dollar billigare men ingen med mitt modellnummer. Den närmaste har nummer A1105.

Någon som har koll?

Ursprungligen av onnyt:

Går rätt segt att ladda ner. Det är väll sugmärken på servrarna hos Apple:)

bättre sent än aldrig: fick ner uppdateringen på strax under 900 mb på ca två min. inte så slött hah.

just ja. serven är inställt på mest avancerade inställningarna.

ett problem är att jag har ställt om allt möjligt lite här och var för att testa och vill få tillbaks allt till default. det mer direkta är att jag nu får massa felmeddelanden när jag går in på Webb delen i Server Admin. sen har jag tusen andra problem med, som att få igång wikin, men de är sekundära atm.

Hej! Nu har jag lyckats knasa till det rejält i inställningarna och vill nollställa min server. dvs. få samma inställningar som när jag började jobba med den. någon som vet hur?

Tycker HD streamingen är helt underbar! På jobbet är det riktigt dålig uppkoppling men tackvare att den själv ställer in kvalitet efter lina så ser jag den utan det minsta hack, på två-tre pin blir det där vilket ser bra ut på en 13.3 skärm. Hemma helt utan hack där med men med fem pin. Synd bara att utbudet är så litet.

yes! där är två aktiva processorer.

Finns det något test för att se om båda CPU funkar?

Jag köpte nyss en G5a på 2,5 GHz * 2. Han jag köpte den av sa att ena processorn antagligen var sönder men på CPU står det 2. Säkert att den funkar då eller kan den ändå vara sönder?

Grattis!!!!! ye!
Och bra val att överge bratsen.

Japp, funkar utmärkt på min med! Det här är något jag har länktat efter i ett år nu, sen jag skaffade min förra macbok (utbytt av apple för någon månad sen för att den funkade dåligt). Så: Programet funkar utmärkt på min MB, nyaste modellen, och i mac os 1.4.10. Länk: http://semaja2.net/insomniaxinfo/