Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pOLArn

pOLArn

Medlem
  • Registrerad 2001-07-12
  • Senast aktiv 2009-02-02
  • Antal inlägg 421

Foruminlägg

De senaste inläggen pOLArn har skrivit i forumet.

Vi har ett problem på en mall är jag jobbar. På sidan ska det vara två olika grader på text. Den ena är justerad mot baslinjerastret, den andra inte. I den ojusterade texten ligger det ett bildblock. Vi har problem med att få texten under att linjera (utan att tvinga den med shift + alt + pil). I Quark var det bara att anpassa blockets storlek, nu hoppar texten i steg istället, ungefär som att den skulle ha varit låst till baslinjerastret. Frågan är då var ställer man in dessa steg. Det är ju inte det som kallas för baslinjeförskjutning? Fattar någon vad jag menar?
Kanske Richard Rönnbäck har svaret?
/Ola

Ursprungligen av Yozzi:

Också osäker, men satt inte Guillou i fängelse ett tag för att ha vägrat lämna ut uppgifter som domstol krävt i IB-affären?

/Y

Det finns alltid en form av avvägning mellan lagar. Rikets säkerhet gick nog före i det fallet skulle jag tro. Spionage var det väl han satt inne för?

Det hela känns lite rörigt. Hybridversionen säljs inte längre (?) och den nya versionen som innehåller en medelshavsexpansion gäller bara pc (?). Men det går att köpa amerikaexpansionen till Mac men den kräver då grundspelet.
Jag letar efter en julklapp till min mor, de har köpt en Mac och hon vill ha spel på svenska. Kom gärna med tips!
Är det ngn som har provat den versionen som finns i butikerna, men som bara säger sig funka med PC?

Jag har också de problemen. Men jag antar att det handlar om dns-servrar. Jag hade dem nämligen innan jag skaffade min AE och fick några nummer av Spray att skriva in och sedan funkade det fint. Men nu är det tillbaka iom AE:n. Var ska man fylla i DNS-servrar nu när man har AE?

Har du testat någon annan sladd? Vore konstigt om två datorer pajade samtidigt...

Köp en iBook. Den är väl kraftfull nu? Då får du pengar över till annat. Om du sedan blir lika "hooked" som jag är köper du en PB 12" eller ngt annat senare.

Ursprungligen av pgjores:

Hur det funkar med bluetoothgrejorna verkar ganska godtyckligt... Den där sms-funktionen har aldrig funkat för mig, men jag kan se när det ringer på skärmen.

Prova att stryka nollan och lägg till "+46" ex: 0703333333 blir +46703333333
/Ola

[QUOTE="JohanK"]Tjaa, PC-brukar med Windows 3.11...

Det hade ju lika gärna kunnat vara brevpapper eller vad det är det andra ni säljer.

Vad ska ni visa då?

Du kan ju faktiskt ha sex musknappar med hjälp av sidetrack, men det blir lite svårt att hålla kolla på allt. Jag kör scrollning upp och ner till vänster och scrollning höger och vänster i botten av plattan. Dessutom högerklick i nedre vänstra hörnet samt den tredje musknappen (expose) uppe till vänster. Funkar bra tycker jag. Man får testa lite med inställningarna så de passar ens grova labbar/nätta fingrar.

Finns ett program som heter sidetrack som åtminstone funkar på Powerbook. Testa det, det är gratis.

Ett misstag jag gjorde var att jag fick för mig att jag skulle vara uppkopplad när jag tog emot fax. Det misstaget har väl inte du gjort?

Ursprungligen av Karinf:

Det är verkligen synd att den rikktiga pärlan med hensyn till design och som alltid drar blickar till sig inte finns mera d.v.s. iMac med flatskärmen. Eller har ni kanske en kvar ännu.?
Man får närmast lust att taga över sundet och komma en tur till Göteborg. Men månne inte vi snart får våran egen Applebutik här i Köpenhamn.

Ändring: Tog bort citatet eftersom hela Martins artikel var citerad. /c

När jag gick förbi en Apple-butik på Vesterbro (?) för 2-3 månaders sedan höll de på att bygga om den till en Pro Store. Det måsta vara klart nu. Kan inte ngn som bor/jobbar/pluggar i Köpenhamn kolla upp den och göra ett bildreportage?

Välkommen till 99mac. Snart kommer någon att tycka att du postat lite galet. Men alla är vi barn i början.