Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
malaka

malaka

Medlem
  • Registrerad 2003-11-13
  • Senast aktiv 2007-02-14
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen malaka har skrivit i forumet.

Ok, hittade uppdateringen också..Problemet med sparandet kvarstår dock, känns lite konstigt att behöva ersätta varenda gång..Kunde vara trevligt med lite sällskap i den här tråden också.

En fråga till; när jag håller på med ett dok och vill spara under tiden så vill den spara som ett nytt dok varje gång? Hur avhjälper jag detta?

ok, jag har inte installerat den såg jag nu. Var hittar jag den och varför kommer den inte upp i uppdateringar?

Jag får inte upp den som tillgänglig uppdatering iaf..

Jag undrar om jag inte har gjort det..Hur kollar jag?

Varför kan jag inte scrolla i dokumentet på works 6? MS Intellimouse använder jag och detta är det enda stället jag inte kan scrolla.Tack för hjälp!
//Erik

Tack för hjälpen! Loggan är svart så det är ju ingen färgexplosion direkt ; ) Det blir nog gif då ser det ut som. Några fler tips hur jag ska göra för att det skall se bra ut etc ?

Hej!
Vilket format är lämpligt att spara en logga i som är gjord i Illustrator 10 om jag vill använda den på en hemsida? Gif? Just nu är den i Eps men det är ju ingen höjdare för nätet..
Mvh Erik

Ok! Jag kom precis på att det kanske behövs något plugin ja..Om jag använder Adobe reader, ommer Firefox känna av det och öppna PDFr med den?

Nja..Jag tycker nog att jag har väntat och jag sitter på 10Mb lina.Det kommer inte heller upp någon scrollbar (?) på sidan. Först kommer ett Quicktime Q och sedan första sidan på dokumentet liksom. Det går att öppna dokumenten i förhandsgranskaren så det är ju inget allvarligt problem men det är ju lite störigt..Tipsa på!

Varför kan jag inte scrolla i PDF som jag öppnar i webläsaren? Jag har prövat med Firefox, IE och Safari men får bara upp första sidan på dokumentet sedan tar det stopp..Någon som har någon idé? Jag har bockat i att läsarna skall klara PDF..
Mvh Erik

Tack för hjälpen pojkar, nu gick det bättre!

Ok..Jag trodde att jag behövde spara i .html för att kunna granska i en webbläsare men om det inte är så så är allting frid&fröjd!

Hur gör jag för att spara i HTML-format i textredigeraren?
//Erik

Ok! Ska pröva med det.Visste inte om att mac-utvecklingen var nedlagd för den ligger ju fortfarande uppe för nedladdning på deras sida.