Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ikeapojken

ikeapojken

Medlem
  • Registrerad 2003-12-22
  • Senast aktiv 2010-09-17
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen ikeapojken har skrivit i forumet.

1

Faktiskt helt otroligt att Apple kan anlita ofattbart inkompetenta UPS. Ska jag ta ledigt en dag för att datorn KANSKE kommer?

Appelestore borde ha ett faktalternativ för oss som gärna betalar en slant för att få veta när datorn kommer, att fraktbolaget ringer innan o s v.

Det blev en MB med lägsta hastighet, lägsta minne men största möjliga hårddisk. Personligen saknar jag inte FW, har använt porten en gång på min PowerBook från 2003.

Skulle dock gärna sett en modell som var ännu mindre, gärna 10''.

Var fan är min nya macbook? Va? Va? Va?

Stinky:

Telia gjorde precis samma sak med mig. Jag beställde en vit 16gb, fick en svart 8gb (som jag inte hämtade ut). Försökte få dem att göra om och göra rätt, men fick besked om att jag måste göra en ny beställning. Skrev och klagade för en vecka sedan, men har inte fått något svar.

Beställde en vit 16gigare från telias hemsida. När jag fick avtalet såg jag dock att de tänkte skicka en svart 8gigare. Jag ringde dem och bad dem ändra. De vägrade dock. Enda svar jag fick var "ska du ha telefonen eller?". Bra service. Not.

Är nere på en dag nu. Dessutom går det segt som fan att ladda sidor. Byter till Firefox.

Ungefär var femte dag är jag tvungen att starta om datorn för att få Safari att uppdatera RSS igen. Är det någon som vet vad som är galet?

Jodå, aftonbladet.se kraschar för mig också. Säkert var tionde gång jag surfar in. Ibland är det första sidan, ibland kan jag surfa runt ett tag. Trodde först det hade med "pop-up-dödaren" att göra. Aftonbladet har ju alltid en jävla massa pop-up. Kanske tar Safari fel och dödar sjäva sidan också?

Verkar vara ett grymt program. Mitt problem är dock inte att "hålla kontakten" med com hem. Det sköter airport alldeles utmärkt. Problemet är istället att jag då och då blir utslängd från com hem och då inte kan ansluta via airport igen.

Jag har en PB med airportkort och vill givetvis vara så trådlös som möjligt. Ofta funkar det bra att surfa på min comhemuppkoppling via airportstationen. Jag slipper logga in och allt sånt där trist. Ibland verkar det dock som om jag blir "utslängd". Då är det ofta väldigt svårt koppla upp igen via basstationen och jag får snällt stoppa in nätverkssladden i datorn, vilket känns nästan kränkande. Vanligen brukar jag lyckas lura mig in igen, men det här gången funkar det inte. Vet nån vad jag gör för fel/ hur jag ska göra? Jag kör:

PB 12' i Ghz
Panther
Airport Extreme
Com Hem
Modem av märket "NeMo"

1