Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johnny Rocker

Johnny Rocker

Medlem
  • Registrerad 2004-01-07
  • Senast aktiv 2008-09-16
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen Johnny Rocker har skrivit i forumet.

1

Har också samma problem. iMovie krashar efter några sekunders nedladdning från DV kameran....

Jag har också Boot ROM-version: MBP31.0070.B00 på min MacBook Pro 2.4Ghz med Tiger 10.4.10. Ja, jag följer anvisningarna med nätsladd och har originaldelar. Får inte något felmeddelande alls. Det är irriterande att inte kunna installera alla uppdateringar som Apple rekommenderar. Kommer bara tillbaka efter omstart till samma ruta med MacBook Pro EFI Firmware-uppdatering 1.3. Fick också rådet av Apple support att ominstallera operativsystemet efter längre diskussioner, vilket jag inte kommer att göra. Har visserligen problem ibland med XP, men det beror nog inte på BootCamp... Någon annan som har samma problem och som löst det utan en tidsödande ominstallation av allting?

Ursprungligen av Unbalanced:

2.2

Boot ROM-version: MBP31.0070.B00
SMC-version: 1.16f8

är smc o boot det senaste som jag har nu ??? fick min data för 2 veckor sen ....nybörjare hihi

Tackar. Märkligt, använder Safari på båda datorerna med det fungerar bra på min 20tums externa skärm och Mac Pron. Arbetar oftast med Adobe RGB och omvandlar bilderna Spara för Webb i Photoshop. Skall kolla att jag sparar ICC profilerna och i sRGB och jämföra skärmbilderna igen...

Jag ser ofta skillnad på färgnyanser i en inklistrad bild på hemsidor i min Macbook Pro. En bild med t.ex. vit bakgrund gif eller jpg bild mot vitt underlag så ser jag skillnad mellan bildens vita bakgrund och hemsidans vita bakgrund. Bilderna är optimerade för webben och jag kan inte se skillnader i min 20 tums Apple skärm eller på andra skärmar. Vad kommer detta sig? En felkalibrering av Macbook Pros skärm drabbar ju samma färger på samma sätt... Jag har bifogat en bild som visar dilemmat: Bilder med röd bakgrund har klistrats in på hemsidan www.johnhellstrom.com röda bakgrund. Det är exakt samma röda nyans när jag testar och jag ser inte skillnad på andra datorer. Vad beror mysteriet på?

Vill presentera mig här på forumet. Jag heter John och är databeroende [hej John]. Jag är nog en av de största Apple fansen som aldrig har äget en Mac, iPod eller dylikt. Har nu lagt in en tråd i Switcher forumet kallad "Största Apple fanset som bara ägt PC". Välkommen att ta del av mina tankar och tack för er fina site!

1