Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
JorElvis

JorElvis

Medlem
  • Registrerad 2001-08-13
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen JorElvis har skrivit i forumet.

Tack för hjälpen, det blev en trevlig promenad till DD.
/joakim

Häpp, befinner mig som skåning på Münchenbryggeriet i huvudstaden. Är någon native som vet vem närmsta Mac-ÅF är....från bryggeriet sett alltså ?
/joakim...förvirrad o vilse

Vilken datormodell har du ? Är det Formacs Design Edition du har ?

"Skapades ursprungligen av: Olof N:
Håll dig borta från Formac 16x!! Har hänt att den bränner sönder firewire funktionaliteten!!"

Usch då, en sån har ju jag. Finns ditt påstående bekräftat någonstans ?

Är det någon som vet om det går att installera svensk MacOS X 10.1/Classic 9.2.1 på nya Titanium 550/667 som levererats med internationellt OS ? Om jag förtydligar frågan litegrann lyder den såhär:
Kan man köpa en svenskt 10.1 nu och installera det rakt av på sin nya Titanium som levererats med internationellt OS, eller finns det modellspecifika programsnuttar i OS:et som levererats med datorn som inte finns i 10.1-lådan ?

Tjohoo !!!
Min leveratör ringde i morse och sa att booken hade kommit....fast just idag har jag inte tid att hämta. Imorron är det fest

Ti/667 Int.Eng alltså.

NU DÅ ??? !!!

Nu är det fredag, är det någon som har fått sin internationella Ti 550/667 än ??

ÅF ? Har ni fått in några än ??

Nu vill jag f*nimej ha datorn...arhh

Nu är det Torsdag. Är det någon som hört något mer ang. leverans av PB Ti 667/550 ? Känns det fortfarande realistiskt att de kommer imorron ?

[QUOTE]"Enligt Johan Åsberg [mannen] på Macoteket så dyker min nya G4/667MHz Powerbook upp på fredag..."

Tjohoo !!! Hoppas hoppas att min oxå dyker upp då. Har 550 börjat levereras än ?

Tja, Ciscoklienten har knappast begripligt interface, funkar bara med X och endast mot Ciscos prylar. Nortel funkar väl oxå endast mot deras egna prylar. Jag vill ha en IP-sec-klient som funkar mot i huvudsak Sonicwall, från både OS 9 och X, som numera nedlagda PGPnet alltså. Men, tack för tipsen, jag skall kolla upp Norteln lite närmre, man vet aldrig ju
/joa...

Hej
Är det någon mer än jag som är irriterad över att det inte finns någon VPN mjukvaruklient till klassisk MacOS, och ännu värre, inte ens till MacOS X. PGPnet finns ju inte mer. Jag vill ha en klient som funkar som PGPnet, d.v.s. kompatibel med de flesta firewalls som stödjer IKE,3DES o IPsec-tunnlar. I ett snyggt grafiskt interface. Hur får man WatchGuard eller Sonicwall att förstå att Macintosh trots allt är en ganska stor plattform med många potentiella kunder som oxå vill kunna ha remote access till sitt företag oavsett vilken uppkoppling de sitter på och utan att släpa på nån hårdvarupryttel ? Detta är kanske inte rätt forum, men jag antar att det finns en och annan utvecklare här. Varsågod, knåpa ihop en snygg VPN-klient för både Classic o X så kan du nog skratta hela vägen till banken framöver )

Det är alltså en IPsec-klient jag efterlyser.

/joa...trött på att aldrig bli riktigt glad.

[ 17 April 2002, 10:39: Meddelandet ändrat av: JorElvis ]

Jag kan inte droppa mp3 i PlaylistMaker X, ingenting känns igen, har testat att byta type/creator o.s.v. Det går heller inte att importera/konvertera iTunes 2 playlists....Arrgghh ! Vad gör jag för fel ???
Det gäller alltså iStream 2 som finns här: http://arcticsw.com/istream/

Citat:

Skapades ursprungligen av: proett:
Efter ett samtal med Macotekets tekniska support så säger dom att alla enheter som tar ström från firewire porten är en säkerhetsrisk...stor risk för att erhålla döda portar..!

Man bör välja enheter som inte är "buspowered"..allt enligt Macoteket.

Nu få jag skicka min Cube till Holland för omplåstring..!

Ajdå, jag har oxå kört samma typ av brännare på min Cube. Dör båda firewireportarna eller ? Jag har inte testat den porten jag använde brännaren på efter det...

Är det någon som vet när en försvenskad ny AirPort Basstation dyker upp i Sverige ?
Levereras de nu ? Finns det någon från ÅF-ledet i forumet, eller någon från Svenska Apple som kan berätta lite ? Lite info ang. svensk leverans av PB Ti med Z-OS hade heller inte suttit jättefel. Mera skvaller tack !

Argghh !! Jag fick min basstation idag. Någon som vet partnumber ? På min är det M7601S/B, vill inte öppna förpackningen ifall jag "måste" byta.