Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rob Edvardsson
  • Registrerad 2001-08-23
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen Rob Edvardsson har skrivit i forumet.

Nu drar det ihop sig.. hösten är (dessvärre här), och med det nya spel!

Max Payne har jag redan tipsat om, och det släpps oktober-november.. men nytt i mitt medvetande är Red Faction, den "potentiella half-life dödaren" enligt PC gamer. (läs min nyhets-artikel på macspel.com, egen anm.).

Red Faction läste jag om i nån PC blaska för ett tag sedan, och verkade allt annat än tråkigt. Ett riktigt fett singleplayer äventyr i half-life anda, som även planeras skaffa multiplayerläge.

Iaf, Mac versionen är på G.. och nu vill jag bara uppmana alla er Mac gamers, att vill ni se flera sådana här bra spel släppas till Mac så KÖP det! I know I will...

Alltså, säg efter mig, "pirat bara tjat, köpa inte löpa". jaja.. jag var aldrig bäst på julklappsrim heller..

Sorry att jag blev lite Delayad Martin! Klart vi skall vara med att arrangera och dra dit folk om vi kan! VI på Nordic kan dra dit o dema de senaste liren, lotta ut lite i tävlingar och kanske ordna feting-bra priser på spel om många kommer att köpa. Vilka spel verkar vara mest på tapeten för Lanet? Kommande och tillgängliga, så ska vi se vad vi kan fixa fram...

www.macspel.com säger jag bara...

Var det här vi pratade om rollspel? Black & White kommer till Mac i höst. Feral publisar, nordic importerar. Bättre sent än aldrig...

http://www.nordicsoftsales.se

+ att avernum är ett bra spel. PC versionen av det försvinner bara i mängden, och det är inte många som lägger märke till hur bra de faktiskt är.. På Macen är ju Exile -spelen lite av kult! (www.spidweb.com)

Citat:

Ska man salja Mac-spel maste man exponera ett storre utbud eller markera alla spel som finns for bada plattformarna och skriva tydligt: "Mac-versionen tas hem pa bestallning".

Det känns som att du inte har tittat runt på svenska säljsidor ordentligt.. både macoteket och nordic har rejält många titlar till låga priser nu för tiden, och det är självklart att varor tas in om det frågas. Dock är svensson för "blyg" för att fråga tycks det som...

Max Payne Portas just nu av Feral i England, och Nordic är officiell svensk importör. Spelet kommer Oktober, senaste November enligt senaste rykterna på kontoret...
Boka Max Payne MAC Här!!!!

Nämnde jag att ni kan förhandboka Mac Payne via webben utan kreditkort? )

Ni säger att det är svårt att få tag på Mac spel i butikerna och det beror på att efterfrågan helt enkelt inte är till belåtenhet för de flesta återförsäljarna.

Jag som jobbar på Nordic Softsales, som är sveriges största och ledande Macintosh Spel importör och grossist, och vi säljer både till Åhlens i stockholm och SIBA. Det är dock svårt att få det att gå runt. Visst, ibland grejjar det sig med storsäljare som the sims och liknande, men till skillnad på PC spel så har jag fått den uppfattningen att i Mac världen så är det nästan omöjligt att få en "öppen order".

DVS, om vi köper in 200 spel så har vi ingen garanti att kunna skicka tillbaka dem om ingen vill ha. Därför köper vi oftast in i små mängder, vilket ökar priset, och i sin tur begränsar sortimentet.

Däremot kan vi fixa de spel ni vill om ni ber oss. Vi jobbar nära med utvecklarna, och kan oftast få bra priser. maila oss eller kom med förslag på titlar att ta in i vårt forum.

Och regel nummer ett om ni vill se fler Mac spel. Lägg ner med piratkopieringen. Ni kan ju tänka er själva att det är svårt att få återförsäljare intresserade av att köpa in produkter om Kalle, 14 redan laddat hem spelet via hotline två veckor innan det officiellt kommer till Sverige.

/Robert, master webb/system utvecklare
NordicSoftsales.se
http://www.nordicsoftsales.se

Skulle inte satsa alla mina pengar på Logicware.. hellre iranska smallcaps...

Är det nån som är nere på Europa mässan o kollar läget? Vet själv inte så mycket om den, men antagligen presenteras en hel hord av spännande spel o annat trams för den stendumme Macanvändare.

Jag vet att det var lite smygreklam.. men vafan... det e ju MAX PAYNE!!!

Ensam i New York natten, jagad av maffian och polisen... Detta 3D Action spel är banbrytande i både sin 3D teknik och sin spelbarhet. Du kommer inte våga sova utan lampan tänd efter du spelat Max Payne...

Beställ här!

Nu är det ju kanske ingen ratt, men den Mac-joystick som det sålts mest av på nordic Är CH F-16 Combatstick USB, och är faktiskt helskön o köra i tex bilspel.

Läs mer

Carmageddon 2 är klart det roligaste fortfarande.. men det e OOLLDD.. Driver har skön känsla, men lite påfrestande efter ett tag då det bara e samma sak. 4x har jag faktiskt inte prövat. En sak e säker.. fler bilspel till mac!