Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rob Edvardsson
  • Registrerad 2001-08-23
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen Rob Edvardsson har skrivit i forumet.

Hej o hå igen. Jag undrar lite vad folk tycker om codebook egentligen? Vore skoj med lite feedback, o här verkar det ju finnas folk med åsikter.. så GRILLA PÅ!

Ah, vilken kille! Spontan, ambitiös och trevlig.. precis som en guru ska var En liten pryl till... JONAS... ta nu o fixa det med framsidan som jag sa.. så är du söt och rar! Hej hopp!

Spela Alice! Det e cooolt! Världens skönaste textures o relativt rolig instuktionsbok... Tror du mig inte så ta en titt på:

Nordic Softsales

Svensk leverantör!

På NY.. 50-50ia Joes staty? fråga.. är det statyn precis till vänster i början eller?

man lämnar blod efter sig i tactical ops oxå.. sådeså ;P

Så här ligger det till... halflife o counterstrike kommer aldrig att komma till Mac, men har ni Unreal Tournament så finns det en MOD som e precis likadan.. (nästan). Kolla in Tactical Ops.. finns väl på versiontracker antager jag!

TJO!

Jao.. men den är ju typ när titlarna släps från tillverkarna i USA. Nordics lista är när de förväntas släppas "officiellt" i Svedala.

Kolla på www.nordicsoftsales.se/svensk/release.asp Svensk releaselista, så fullständig den kan bli, och den uppdateras konstant. Om ni vill veta vilka Mac spel som kommer in "vitt" i landet och när man kan förvänta sig dem. Age 2 kommer tex bara om några dagar, så att ni slipper köpa det importerat för dubbla priset!

Finns att beställa på Nordic. Kommer då till ett pris av 479 (ej import) direkt till köparen före jul. GO JUL!
www.nordicsoftsales.se

Pröva MP3 Rage... fett bra program. Söker både napster o gnutella servrar. Man kan söka på massa napster servrar som inte är "officiella", dvs limiterade. Kolla versiontracker.com eller nåt!!!

TJO!

Sacrifice verkar fett... vet inte riktigt om det är FPS, men det är iaf i 3D Man är typ en magiker som lär sig nya formler och använder dessa till att döda de störtsköna fienderna. Verkar lovande. Alien vs Predator släpps precis nu innan jul.

Om man vill ha ett lir typ som Tony Hawk då.. som man inte behöver sitta med i sjutti-11 timmar för att komma någon vart, utan bara lite arkad då o då.. så man kan fortsätta leva?!

Vilka spel är det man ska spela för att vara tuff idag? Har inte lirat på ett tag... vore tacksam för lite olika förslag.

Jag brukar tänka i stil med ungefär en månadslön, det passar mig bra, med tanke på att det oftast inte tar mer än någon vecka att ha den färdig. 25-30 000 för en sajt, aldrig under 20 000. Tänk på att det e skatt på skiten oxå. Sen, som de andra sa, beror det ju på hur grym du e.

Jag letar efter ROTOcap eller vad den nu hette. Har den hemma men vill ha den här på jobbet.. nån som har adress? Den som icke vet vad det är göra sig icke besvär