Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Rob Edvardsson
  • Registrerad 2001-08-23
  • Antal inlägg 73

Foruminlägg

De senaste inläggen Rob Edvardsson har skrivit i forumet.

stackars knodknackare.. använd BBedit istället. Iaf, råd är att testa att slänga den lagret som ska vara överst sist på sidan, precis innan </html>. Kolla oxå på PC.. windows har tagit nöje i att förstöra mången glada stunder med lager för mig, då tex en länk inte kan klickas på för ett osynligt lager ligger över o dyl. Det fungerar dock på Macen. Ta en titt på www.saturnpixel.com om du vågar.

Larvigt.. hon e ju inte ens snygg.. ge mig en shyst Mac o kolla på istället.

Kanske är 399 dollar ett "fejk"-pris, o jobs kör med sin populära pris-överraskning när den lanceras för att öka hypen? Man vet aldrig, men jobs gillar ju att säga "for only... dollars"!

Med det vill jag alltså ha sagt, att de flesta Mac-ÅF tar på tok för höga onödiga priser på sina produkter. Det går, alltså, att tjäna ihop brödfödan och samtidigt pressa priserna. Om man inte kan förhandla fram ett bra inköpspris som ÅF ska man kanske inte sälja heller. (Var alltså inte enbart menat som försäljningspropaganda

Vänta inte på att Apple ska drar ur några fingrar ur eventuella kroppsöppningar.. ta en titt på detta istället:

Lite prisjämförelser mellan mac-butiker på nätet:

Exempel 1, ett Macintosh spel, (Alice)
Exempel 2, 3 Macintosh spel (Alice, Driver, Myth 2)
Allt inkl frakt & moms.

Macspel.com
1) 524,00 :-
2) 1122,00 :-

Apple.se
1) 711,50 :-
2) 1.691,75 :-

Macoteket.se
1) 616,00 :-
2) 1501,00 :- *

* Macoteket hade inte Driver, jag lade på ett för dem standardiserat pris i uträkningen: 329 :- (ex moms) Skiljer ändå rät mycket mot Macspel (Nordic), även om macoteket tagit tex 199 :- istället.

sådeså

Dålig stil att inte bjuda mig

Ni som angav intresse för att ev hjälpa mig. Jag har nu blivit av med min email, men kontakta mig gärna på telefonen 073 66 93 497 sålänge, så postar jag min nya email här så fort jag kan.

Behöver en som kan programmera ett program i OSX. Ersättning gives naturligtvis. Programmet skall vara en "konvertering" av ett program som för tillfället finns för os9. Hör av er till [email protected] eller ring 073 66 93 497 för mer information.

För de som inte känner till programmet kan ni läsa en del på www.codebook.pp.se.

Borde inte Apple ta o bygga in någon grej liknande MacDrive från Mediafour i sitt system när man för filer från och till PC? Då kan man ju själv välja att den skall ändra mellan file-creator/extension.. på ett fint sätt.

Hej o hå,

Jag kopplade upp mitt lilla appletalk mot vårt PC nätverk-skrivare igår, och då fungerade det att printa hela kvällen. I morse ville det sig inte. Har valt allmän konfiguration. Nu hittar den printern ibland, men inte jämt.. har fått en utskrift av 10 idag.. hjälp?