Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
breneman

breneman

Medlem
  • Registrerad 2004-04-04
  • Senast aktiv 2005-01-29
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen breneman har skrivit i forumet.

1

Fortfarande inget? Jag har inte fått mina heller, trots en hel del tjat. Dessutom är det olika bud på vad som gäller hela tiden, om allt, inte bara Cram & Jam. Apple måste ha en av världens mest förvirrade kundtjänster, stämmer inte bra överens med deras image i övrigt.

Då var k700 släppt. Någon som testat isync än?

Nej, jag tror inte det finns några andra alternativ från Nokia. Jag har börjat leta efter en riktigt billig begagnad T68i istället, och kompletterar med en iPod mini.

Informationen om K700 är mycket bristfällig hos SonyEricsson, det står ingenting om huruvida minnet kan expanderas eller inte och inget om mp3-spelaren eller radion heller. Dessutom saknas mått, vikt, vilka standarder som stöds, etc. Finns det någon annan tillförlitlig källa?

Går det att synka kalendern med iCal på något annat sätt än med hjälp av isync? Jag var helt inställd på att skaffa en 6230, tog för givet att det inte skulle vara några problem med kalendern, det var hela vitsen med att byta telefon. Annars får jag väl köpa en begagnad T68i eller nåt i väntan på något bättre.

1