Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Deelay

Deelay

Medlem
  • Registrerad 2001-09-02
  • Senast aktiv 2004-11-12
  • Antal inlägg 106

Foruminlägg

De senaste inläggen Deelay har skrivit i forumet.

Citat:

quote:Skapades ursprungligen av: - Daniel Eriksson -:
Ursäkta? Pratar du om Macoteket? Isåfall kan jag berätta att Macoteket aldrig tar emot kunder. Allt sköts via telefon och nätet.

Ursäkta ursäkta men jag har ju faktiskt varit där o handlat flera gånger plus att jag frågat om det går bra.Visst nemas problemas blev svaret.Det finns ju även nån form av kundrum med kassa o dyl.Har även använt deras så kallade express bud som misslyckades 2g i rad,dom skulle ta max 2 timmar typ men jag satt o vänta i 5 timmar innan det dök upp o fick även betala fullt för expressbud fast det överskridit tiden med 3 timmar.(olika priser för olika bud)Så som det ser ut i detta läge funkade ju inget av det något vidare. eller?

Det e ju himla bra att dom har mycket spel o så men det hjälper ju inte när det blev som sist jag åkte dit.Ringde på kl 14.30 o ingen fanns det som öppnade?efter 10 min åkte jag igen plus att min polare som va med mig som e pc kille fick lite kött på benen...=(

[ 11 Juni 2002, 03:12: Meddelandet ändrat av: Deelay ]

Inte så konstigt da kanske att det finns så många olagliga warez servrar när dom inte ens kan skaka fram en liten cd så man kan köpa det......så ja tror dom skapar den situation lite själva i detta läge.Jag skulle gärna köpa allt som jag ska använda mer än o prova bara men när det inte går att köpa va gör man ?????

Tror iof geforce5 kommer till jul.Hörde det skulle vara billigt,sattsa på det kan vara värt o vänta.

"Live now and not for the future"

Skulle nog sattsa på ett ATI 8500.Snabbt kort med snyggare bild återgivning på macen än vad nvidia har,Deras bild blir lite grusig tycker jag,bilden blir klarare o skönare med ATI 8500 plus att prestandan e den samma eller till och med bättre än i vissa fall beroende på spel(dom har ju tweakat det för tex Q3)
Doom 3 ska tydligen rulla bättre på Radeon kortet enligt John carmack på ID sofware.Så jag skulle nog skaffa Radeon kortet om jag var du.

Jag har 4x agp.Filerna e på gång nu.

Hm tror det finns en modell till sim ligger i mellan 200 o 500 o det e nog den jag har.Det är iaf 64m minne o deluxe men tror inte det e varken 200 eller 500.Ska försöka kolla exact vilket det e om jag hittar kartongen i garderoben

brb

Jag har ett Asus 8200 kort i min quicksilver som jag har flashat.Det funkar helt ok.Det va inga problem o göra det heller.Om du vill så kan jag skicka dig alla filer du behöver för att göra det.

Bara kul att kunna hjälpa till lite. :=)

Skulle vara skoj med en 2on2 turnering med lottade lag eller va säger ni andra?

Kanske skulle vara med den här gången da ?=)

deltagarlistan stämmer ju inte riktigt skulle jag tro.....?

I will crush them...........":"

Just det stash...så komigen nu o spela lite