Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Örjan

Örjan

Medlem
  • Registrerad 2004-07-22
  • Senast aktiv 2005-12-07
  • Antal inlägg 48

Foruminlägg

De senaste inläggen Örjan har skrivit i forumet.

Jag hade även först uppfattningen att den kanske var en diod av något slag som gjorde denna lysande insats för att uppmärksamma omgivningen att jag hade den mest väldesignande bärbara som finns. När jag en gång hade vridit ner skärmen till helt svart vid längre webradionuppspelning så insåg jag att det förhöll sig på ett annat vis.

Det verkar vara allt viktigare såg jag på Arlanda senast med lite personlig stil. Där sågs nämligen en som hade uppgraderat sin Dell med en BMW snurra på locket istället.

Nu har 99Macs artikelrobot hittat ryktet från 10 jan igen.
Snabbare blåtand känns mindre nödvändigt än en som är strömsnålare för mig.

www.thinksecret.com

På torsdag sitter jag nog fast länge på jobbet, men om jag kommer hem i tid så vill jag gärna delta.

Jag väntar fortfarande, så jag har tid över för att spana in vad kostnaden blir:

• After the initial free one-month subscription ends, players of World of Warcraft willl be able ito continue playing under one iof three different subscription plans:
• The month-to-month subscription plan will cost €12.99 per month
• the three-month plan will cost €11.99 per month
• the six-month plan will cost €10.99 per month 98,32 SEK enligt Forex.se

Betalas med kreditkort, så jag får en halv procents ICAbonus på det

Uppgifterna kommer från Webhallen.se som har standardversionen för 399kr + frakt.

Senast redigerat 2005-01-26 11:19

Jag skall nog första pröva någon magiker i the Horde, men i långa loppet torde det bli en paladin. För att inte se ut som alla andra med denna måttliga anfallsvänliga karaktär så blir det nog en dvärg. Igor Helaren

Nu har jag fått höra av en kompis som driver databutik att de inte får hem några samlarboxar från deras leverantör som skyller på att de fastnat bland ortsbefolkningen i Finland, där lagret ligger, som bokat alla tillgängliga. Det lite trevligare var att prognosen för säljpremiär nu var 30 jan för honom. Hans butik är dock helt pc-baserad, så frågan är om det finns någon pc/mac utgåva som ev kommer i en andra våg eller är alla hybrider. Jag har en första utgåva av Diablo II exp som min powerbook inte förstår sig på nämligen.

Jag ansluter mig till den lilla skaran som skriver här och inte har kommit åt att spela WoW ännu, men den som väntar på något gott.... :rolleyes: Nu har Gamespot lagt upp en omfattande recension, så har de helt rätt att det fungerar bra med de olika realm för de som vill rollspela fullt ut och de som vill slåss med andra spelare m m?

Gamespot: 9,5 superb

En av de få saker de tycker är mindre bra är att en del uppdragsmonster är så populära att det blir en lång kö vid deras återfödelseplats tidvis. Det kostar bara en liten summa att flyga säger de även. Något de fått om bakfoten?
Dubbleringen av erfarenhetspoäng som uppkommer efter längre tid offline hur länge håller den i sig för ett dygns frånvaro skulle ni uppskatta?

21 eller 22 dec låter bra för mig då jag idag vill vara ute och leka i den fina snön. Jag har dessutom nu återhämtat mig från magsjukan som syskonbarnen smittade mig med genast jag kom fram till Göteborg, så det var bra för min del att det inte blev av i torsdags.

Är torsdag 16:e December som gäller fortsatt och i så fall vart skall jag ta spårvagnen?

Tummen upp för restaurangen här i Norrköping där mitt test att titta på trailern till Pixars Cars gick bra att se på mediumläget, medan fullskärm fick den att baxna betänkligt, så de har nog bara ADSL ännu. Angående flottet så är Max inte de som fegar med dressingen i allmänhet, så pröva några av deras nyckelhålsmärkta produkter som tex kycklingssallad om du är orolig för fläckar. Jag själv skall nog främst se till att sitta i ett hörn för att undvika nyfiken barn med stor läsk att smyga upp bakifrån och snubblar.

Jag kommer sannolikt förbi för att pröva på. Jag ju inte medlem i någon Macförening ännu. Blond kille med röd/blårandig tröja är mitt yttre imorgon sannolikt. Endast en öl och sorti vid kl 19.30 för att hinna spela lite innebandy även denna kväll.

Torsdag 16:e December 18.00 - 22.30 låter mycket bra för min del, då jag reser till Sveriges framsida för julledighet redan på 14 dec. Ingen kunskap om bra lokaler har jag, och då jag skall bo hos min syster boende i i Angered, där beväpnade rån mot macägare förekommer så är nog låna festlokal via hennes hyresvärd nog lite för vågat.

Jag har börjat komma ur hösttröttheten sannolikt pga det trevliga snötäcket, och vill med detta inlägg påtala mitt intresse för någon form av decemberträff. Tyvärr så åker jag iväg till Sveriges framsida redan 14 dec, så gärna en träff före detta datum.

Klart lovande teaser som upprätthåller intresset för allt vad denna min favoritfilmstudio företar sig. Om ni har uppgraderat till iTunes 4.7 så bli inte förvånande om det saknas en Quicktimelogo vid uppspelningen.

Teasern hos Apple.com

Instämmer i rekommendationen och jag är mycket avvundsjuk på de som överhuvudtaget inte spelat i denna förföriska värld och kan börja med BG I och expansionen Sword Coast.

Jag blev dock så frustrerad på alla vampyrer i BGII att jag tog en paus för ca tre år sedan som varat fram till nu. Så kan jag få några grundläggande råd om kombinationer av skyddsformler som är mest effektiv för att ta sig fram genom de hemsökta delarna av spelet?