Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ainekset

ainekset

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2004-09-21
  • Senast aktiv 2009-02-13
  • Antal inlägg 23

Foruminlägg

De senaste inläggen ainekset har skrivit i forumet.

i telia supporten sa dom idag att de inte fått upp några "kom-igång-inställningar" för iphone på hemsidan ännu men att det är på gång så fort försäljningen startar..

G9, åter med RAW, kan ju också vara värt att nämna. Även nya IXUS 860 och 960 är ju seriösa kompaktkameror.

http://www.canon-europe.com/For_Home/newproducts/index.asp

jag har detsamma problemet med min hp lj 1020, som jag har kört i ett år på airporten men nu när jag fick tillbaka den efter ett par månader på vift funkar det inte.

precis som sverre kan jag gå igenom installationen av paketet från hp, men några drivrutiner dyker inte upp i printer-setupen..

vad man finner stötande är ju högst subjektivt, så att hålla på och tjafsa om vad som är porr eller inte är bara löjligt.
genom att läsa denna tråd inser man väl att det är många som tycker att reklamen har hamnat helt fel och ger en sned bild av 99mac som i längden kan vara skadlig. skrämmer man bort potentiella användare kanske inte de där fem kronorna gör så stor nytta i långa loppet.

jag skiter fullständigt i moralen, det är mest ett mesigt slagträ borgarna använder när de saknar goda argument. det jag tänker på är forumets bästa.

aja jag behöver ju inte upprepa vad alla sag, men ibland påstås ha större effekt ju fler som uttrycker missnöje.. det ger en rätt skabbig bild av 99mac med sån reklam. det får mina tankar att vandra till t ex piratebay.org eller annan semikriminell verksamhet.

kanske skulle 99mac försöka ragga upp lite bredare användarbas, så att "herrtidningar" inte finner sin inpinkade målgrupp här, sådan reklam underlättar nog tyvärr inte en sådan breddning.

i mars?

Tänkte höra om det är någon som har testat att över huvud använda bluetooth mellan en Motorola E770v och macen (typ senaste iBooken med up-to-date mac os)?

Det finns visserligen inte stöd i iSync, men jag skulle vilja klura ut att åtminstone skicka filer från dator till telefon, man tycker att med hjälp av alla kluriga människor här kanske man kan komma en liten bit på vägen.

Om det är någon som är grym på tyska och kan tolka så verkar det finnas lite snack på tyska forum (tex http://www.macuser.de/forum/) om just den telefonen tillsammans med mac, annars är det rätt torrt där ute.

Ursprungligen av hawknew:

I våras satt jag på Fröken Olsson på Ö Larmgatan, precis upp för trappan till höger om kassan. Där läckte någon w-lan.

Det står på tavlan bakom disken att de bjuder på uppkoppling, jag har suttit, inte bara bakom trappan(?) utan lite var stans i lokalen utan problem.
För övrigt är det ett ganska trevligt ställe det där, men man ska passa sig för vad man beställer. Har man otur får man en mikrad macka med ost och skinka som kostar alldeles för mycket.

Jag beställde min ibook för drygt en vecka sen. det var mitt första köp från applestore, hade hört attt det brukar ta lite tid. dessutom har det väl varit lite sämre tillgång på iböckerna senaste tiden.
jag beställde precis innan förra helgen och på tisdagen i förra veckan fick jag ett meddelande om att dom godkännt min betalning och byggde beställningen.
och dom räknade leverans tiden med 5 dagar+ 2 till 3 dagar frakt. en lång och hård väntan låg framför mig.

men till min stora lycka när jag starta mail dagen efter så hade dom redan skickat min guldklimp. i fredags knacka värsta bruden på dörren och räkte mig detta underbara paket..

det jag skulle komma fram till var att min dator faktiskt kom till mig betydligt snabbare än applestore hade uppskattat, villket jag inte är helt onöjd med.. jag är lycklig

framför allt. var hittar man denna väska.. är det något som kommer med vår/sommar 2005 eller? jag kan inte hitta den nånstans på fjallraven.se

väcka en gammal tråd.

vet nån hur det ligger till med netgear FA310?

fast egentligen är det väl inte mer än att testa och se. vore underbart att slippa utgiften till ett FA311..

Ursprungligen av stfm:

OS 9 installeras ju automatiskt, om man inte väljer bort det. Annars går det att kopiera över systemmappen från installationscd:n.

menar du att classic installeras automatiskt när man installerar osx? jag kan inte minnas att jag valde bort classic när jag installerade panther. och jag kan definitivt inte hitta någon "classicmapp" på installations skivorna.

är det recoveryskivorna som du syftar på?

gah. när kommer vårt riktiga forum!
lionfromzion och jag hade en liten, inofficiell, men trevlig macpub för en vecka sen. tokigt skoj. det ni.

vi blev lite sugna på en lite mer seriös macpub framöver. så folk i växjö och runt omkring håll ögonen öppna!

Ursprungligen av Kristofer G:

Den underbara meningen Baron hittade på:

Mac love, not war!

om man ändå hade en bil att sätta en sån på.. vackert, poetiskt!

Ursprungligen av micke_finland:

Har du finskt påbrå, eller kallar du dig "ingredienser" för skojs skull??

saknar det finska.. jag hittade ordet på en chokladförpackning en gång när jag var i stort behov av ett bra nick. jag tycker det ser bra ut och låter fint..
det var några år sen nu.

däremot har jag bott tilsammans med en finsk kille det senaste året

Senast redigerat 2004-09-25 19:49