Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Johan Nilsson

Johan Nilsson

Medlem
  • Registrerad 2002-07-17
  • Senast aktiv 2016-07-06
  • Antal inlägg 568

Foruminlägg

De senaste inläggen Johan Nilsson har skrivit i forumet.

I dag stängdes min iPhone 6 av i 6 plusgrader. Förvisso blåsigt, men ändå. Det som stör mig mest är att den bara stängs av utan varning.

Ursprungligen av jojje09:

Ipad Pro är den ultimata ersättaren till den åldrande pc-marknaden.Vilket skämt.... Javisst, den dagen Apple släpper på alla låsningar och skrotar ITunes, (som är det sämsta Apple någonsin gjort) så kanske... En Android produkt med motsvarande funktioner är däremot en RIKTIG ersättare..

iTunes finns inte till iPaden, eller vad menar du?

Jag undrar hur mycket av det som drivs av materialkostnader. Skalar man bort en millimeter aluminium på alla miljoner iPhones som säljs och man fortfarande säljer för samma pris som föregående version så måste man spara något.

Jag hade hellre sett mer RAM än en bättre kamera om det nu ska vara en Pro-produkt.

Tydligen är RAM på 2GB och processorn långsammare än stora Pro-modellen. Skillnaden i geekbench är inte så stor mot Air 2 som jag trodde det skulle vara. Tidigare var jag helt klar med att jag skulle uppgradera från min Mini till 9,7 Pro-versionen. Men nu lutar det mot att jag köper en billigare Air 2. Det känns aningen svårt att motivera prisskillnaden för support för pennan och bättre högtalare. Dvs om inte skärmen visar sig vara väldigt mycket bättre.

Ursprungligen av CekariYH:

Ni som har köpt TV 4, är ni nöjda eller känns det som om det hade klarat sig med 3:an?

Jag är nöjd med den, framförallt så är den snabbare. Netflix-filmer startar tex direkt istället för att ladda en stund. Står du inför ett val att köpa antingen eller så köp en 4:a. Har du inga problem med din 3:a så är det inte en måste-uppgradering än.

Man kanske skulle koppla in den gamla och se hur det känns att gå tillbaka.

Ursprungligen av MalcomX:

Frågan är om inte chromecast kommer vinna denna kampen med tanke på priset och att man kan använda alla möjliga plattor och smartphones som fjärkontroll. Den som inte tvunget vill använda Apples egna appar, får idag ett mycket bättre resultat och urval med chromecast

Det kan dom få göra, så länge det finns ett alternativ för mig som funkar bäst för mig så gör det inte mig något vem som har flest användare. Vad det nu har med den här tråden att göra.

Spotify, Overcast, Magine, instagram och twitch saknar jag just nu. En bra radiospelarr, typ tunein hade också varit trevligt.

Ursprungligen av zinned:

Trådlösa lurar utan BT har funnits länge

inte i mitt hushåll och inte som jag skulle kunna ta med mig ut och koppla till telefonen.

Appar och ny fjärr i all ära, men när jag nu parat ihop apple tvn med mina blåtandshörlurar så har jag nog hittat mina favorit bland nyheterna. Blir fantastiskt att kunna titta på film med volym trots att övrig familj har somnat utan en lång sladd genom hela rummet.

Ursprungligen av Stefan Wallström:

Hur gick det till? Gissade den vilken TV eller stärkande du hade? Jag trodde HDMI var standard och man fick lära den IR om det inte funkar.

Ingen aning, kanske blir default om man inte har rätt hdmi? Skulle vara appleaktigt om det var så.

Jag vet, men när jag gick in under inställningarna så stod min på ir för att styra tv-ljudet. Och det funkar.

Ursprungligen av p_niklas:

Har hunnit prova min en liten stund nu.
Har stött på några saker som inte fungerar riktigt:

- Ge mig möjlighet att skriva in lösenord via min iPhone. Sitta och trycka på varje bokstav med fjärrkontrollen är inte effektivt!

- Har även provat att använda kontrollen för att styra min TV och förstärkare. Fungerar att höja volymen och att stänga av TV'n, men den vägrar slå på TV'n när den är avstängd. Någon som har en idé om vad som kan vara problemet? Har en äldre Samsung TV, och Anynet+ (HDMI CEC) är påslaget

Jag tror det kan bero på att fjärren styr tv-ljudet via ir och inte via hdmi.

Faktiskt lite förvånad över hur många appar och spel som låg under köpta appar för att jag köpt dem till iPhone/iPad.

Ursprungligen av xhi:

Så de börjar inte sälja förrän lördag, eller kan man köpa idag? Jag har beställt en på Webhallen och hoppades på denna dag.

Jo jag fick med mig en hem. De började sälja dem 5 minuter efter att jag kom till butiken.