Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tagmors

tagmors

Medlem
  • Sysselsättning nah
  • Registrerad 2003-05-06
  • Senast aktiv 2008-10-11
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen tagmors har skrivit i forumet.

1

Har fått min nu. 538$ gick det på. Lite dyrare än väntat dock. Funderar på att köpa en adapter från apple men dem är dyra och så länge som jag har en dator så kan jag ju ladda den igenom fw porten. ganska smidigt tycker jag. MIssnöjd med batteritiden samt att om man får en droppe vatten på skärmen så blir den held blåslagen i några dussin minuter. men men, har ju "bara" betalat 4200 kr för en liten elektronik grej.

Ursprungligen av lasson:

såg en hel bunt (över 20 iaf) i hyllan hos macademic i uppsala när jag var där idag. Men jag har ingen aning om vad det var för generation.

för övrigt tycker jag itrip fungerar oändligt mycket bättre än alla former av kasettadaptrar jag använt. (har inte provat i sthlm iofs). Plus att det är en otrolig hipfaktor… spelade från den till en liten "bergsprängare" när vi satt och redigerade en bok i helgen, de andra blev helt galet imponerade… "hur gjorde du det där?" typ.

Vet du om dem har tagit bort dem ännu? Om inte hur mycket tar dem betalt för dem?
Fast dem borde ju inte vara vakr eftersom dem gjorde en razzia i en butik som sålde dem.

emilie: jo..den e grym!
Men den kostar 740 kr hos min lokala handlare. DVS den endea i Uppsala. Men den är fin.OM jag köper ska l blir det nog den där!

En släkting ska köpa en åt mig. Det blir nog en 40 gig eftersom jag tycker att ipod mini är för liten. Och då menar jag storlek på hd. Känns då lite som slöseri med pengar. med nuvarande kurs skulle priset bli på 3900 kr. Ganska okej. Nu känns det lite dumt att köpa en eftersom jag har väntat så länge. men men.

hehe. När jag gick in i topicen så var det en bild från NY macworld expo längst upp. Det tyckte jag var roligt!

Ursprungligen av johan dansk:

slänger in den här länken här också:
http://daringfireball.net/2003/12/alternative_stencils

Första meningen: iPod’s “1-Year” warranty only lasts 12 months
öh... stämmer inte det?? trodde 12 mån var ett år..

Jag har tvekat lite med att köpa en iPod dels för att jag jar en minidisc samt att det är så dåligt batteritid på en ipod. Jag behöver knappt aldrig ladda min md. Det är lite dåligt av apple och inte erbjuda något mer med batterisaken..

Fast nu tänkte jag mer på hur vidare det skulle vara möjligt.. Med ac och vidare...

Det är moms i EU MEN det redovisas som ingående och utgående moms, dvs den betalas inte till något verk men man måste räkna med den. Summan är lika stor på båda sidor så dem tar ut varandra så det blir noll. I fråga om Land utanför eu så är det svenska tullen som tar ut moms. Dem kanske skickar det som ett vanligt paket utan spec vad det är och då borde det inte vara någon moms. Men även om det är det så blir det billigare...

4070kr kan man få en 40 gig hd med extra batteri för. 5200 kr kostar bara en 40 gig hd här.
Det är ingen skatt på varor från länder utanför EU ( om jag minns rätt från lektionerna) men även om det skulle vara det så skulle man få batterit på köpet nästan!
Är det någon som har gjort det? Det ju fel på sladdarna men man skulle ju kunna köpa en adapter eller ett sånt där world kit. Väldigt sugen på en iPod...

1