Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
vulpes

vulpes

Medlem
  • Registrerad 2003-10-04
  • Senast aktiv 2009-11-16
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen vulpes har skrivit i forumet.

marcus- fixat tack..

goflorp- jo jag har redan gmail men jag har en hotmail oxå. jag har inte betalvarianten och jag fick det gmla hacket att fungera på en ibook G3 jag hade men när jag byta till g4 funka det inte längre, anledning för mig okänd.

Det fungerade på det sättet att man kunde se att det fanns nya mail men man kunde inte se dem i Mail. Ganska meningslöst mao.

pecka.

jag postade nyss i annan trad angande det har med tgb. Min MB ar kopt i US och jag stalde in sa tt jag fick den svenska utformningen, inga problem att alla tecekn flytar sig, jag vill ha det sa.

Idag var den installingen sparlost forsvunnen. Har varit inne i internationellt men kan int komma pa vad som ska andras dar. SVenska ar forinstallt vad jag kan se.

Tips?

S[ var det dags igen. Sm synes har mitt textstod for svenska keyboardvarianten forsvunnit.

Jag trixade ju till sa jag fick den svenska(min MB ar kopt i US) men lpotsligt utan att jag medvetet andrat pa ngt ar det nu borta och eftersom jagtidigare haft svensk mac vet jag inte hur man andrar tillbaka.

Ngn?

Kan passa pa att fraga samtidigt om ngn mins om et finns ngn plugin eller script till mail sa man kan ha sin hotmail i Mail. Och fungerar den?

Oj det där övergår ju mitt förstånd...

Jo jag tror jag fick rätt på bokmärkena till slut.

Vad kan clasha pga bytet från ppc till intel?

Jag kommer nog också bli nöjd så småningom men just nu känns det lite frustrerande

Vill ju givetvis ha in mina inställningar för allt såsom adium, i tunes mm.

Fick min nya MacBook idag.

Har en iBook sedan tidigare. Jag vill ha in mina inställningar i den nya. Har ingen firewirekabel så jag tänkte att jag kanske bara kunde dra över preferences mappen till en extern och sen till den nya men se det gick inte.
Hur göra? Jag saknar mina inställningar...

Jag vill även ha in mina firefox/bonecho bokmärken och inställningar. Hur gör jag det, jag har för mig att det finns ngt sätt men jag kan inte komma på hur?

Hjälp!

AAAAh

uppgraderade precis mitt adium til 1.1.4

döm av min förvåning när jag ser att jag är inloggad på mitt msn konto men ser inga kontakter

quickfix ngn???

Ursprungligen av vulpes:

hmm upptäckte vad problemet var nu
hade inga kontakter anslutna...det berodde på att mina kontakter inte verkar ha flyttats över från förra versionen så då kan ni få suga på dte problemet ist

tack igen

attan

fick kapitulera och dra hem den gamla versionen igen. stod ngt om att om man hade 10.2 skulle man ta den men jag har ju 10.4.8 så det ska ju inte va det. får upp ngt msn-felmess när jag startar det nya adium 1.0 och sen försvinenr kontakterna.

Ursprungligen av vulpes:

nu har jag nytt akut problem.

efter uppdateringen får jag inte fram kontaktlistan. oavsett hur jag gör. blir galen. fler som råkat ut för det eller alla har bara haft smidiga övergångar?

ok tack

hmm upptäckte vad problemet var nu
hade inga kontakter anslutna...det berodde på att mina kontakter inte verkar ha flyttats över från förra versionen så då kan ni få suga på dte problemet ist

tack igen

nu har jag nytt akut problem.

efter uppdateringen får jag inte fram kontaktlistan. oavsett hur jag gör. blir galen. fler som råkat ut för det eller alla har bara haft smidiga övergångar?

ok tack

Hur kopplar jag msn till adressboken?

Sen ang överföring adium vs. skype....det är ju inte adium...där e ju olika program under... vi testa skicka med våra icq via adium ist och det gick faktiskt minst lika snabbt som skype. faktum är att jag är inte jätteimponerad av hastigheten med skype.

Ursprungligen av scar:

Köp en 20gb för fan. Mini är bara skit. Jag var på apple store idag och tittade in - både 20gb och ipod mini.. fick provlyssna och allt... Minin var inte alls MKT mindre än 20gb.. iPOD 20gb har perfekt storlek! Mycket mer värt att köpa en 20gb när man väl ska köpa en ipod. 2600kr för 4gb alá 8h batteritid? Nej, tack...

KÖP KÖP KÖP!!!!!!!

bortsett från om man då köper över där då man INTE behöver betala 2600...