Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
adlers

adlers

Medlem
  • Sysselsättning Studerar datateknik på LTH
  • Registrerad 2004-01-14
  • Senast aktiv 2008-10-15
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen adlers har skrivit i forumet.

1

väljer man att spela upp en mp3:a i iTunes så läggs den automatiskt till i biblioteket, vilket jag tycker är mycket störande om man t.ex. vill flytta eller ta bort den senare..

Finns det något sätt att kringgå detta? Eller är det någon som kan tipsa som en annan bra spelare för OS X som jag kan använda för att "förlyssna"?

jag frågar mig själv varför han laddar allihop..

Jag har personlig kontakt med den säljaren som jag köpte min mini av.. Ska antagligen köpa ett par till av honom. maila mig ifall det är någon som är intresserad!

jag låg i american goddies kö på iPod mini men orkade inte vänta.. Fick den dessutom billigare via eBay.. Kolla in säljaren: darthkuru, han har inga iPods ute nu men när jag köpte min av honom så hade han minst en till i budgivning.

Han skickade den samma dag, angav "gåva" och värde 40USD på paketet (ingen tull för mig alltså)..

Min gick på ca 340 USD med frakt.. Han skickade den med Global Priority för 30 USD

om du väl har fått hålla i en mini känner man skillnaden! var själv inte så upphetsad över några millimeter här, men när man väl tog upp den ur lådan och kännde på finishen över maskinen blir man mäkta imponerad! (beror väl en del på hur hög prylbögsfaktor man lider av..)

Min mycket fina iPod mini kom från USA idag.. Köpt på eBay! Den är LITEN, snygg och alldeles grön..

Skaffade mig oxå en mini på eBay igår.. Min totalkostnad blev lite högre. Runt 340 USD.. Men det kan det vara värt, intropriset i Sverige kommer ändå att ligga på 2400-2600 har jag på känn..

Ännu ett teknikfreak anmäler sig.. Har ingen iPod för tillfället, men kommer att slänga ut min gamla MD så fort jag får klorna i en iPod mini (helst snabbt! )

Är rätt påläst/itresserad av ny teknik osv.. Premurerar på M3 och allmänt kallad "prylbögen" av polare osv..

Vet inte om jag tål att leva med all denna abstinens i kroppen ända till april! Någon som vet/har köpt en iPod mini från webbshop i USA? Några tips på ställen som säljer internationellt?

1