Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
TheDruid

TheDruid

Medlem
  • Registrerad 2004-01-24
  • Senast aktiv 2010-05-05
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen TheDruid har skrivit i forumet.

1

Skapa ny användare är redan testat, samma sak.

Top visar exakt samma som Activity monitor som jag skrev i mitt första inlägg.

coreservicesd, lunchd och _windowsServer verkar vara de enda som har hög CPU-tid. Tog ett screenshot på "ps aux"

Problemet började för någon vecka sen, ifall jag startar upp datorn.. INGA program körs liger CPUN på 5-10%.. 30 sec efter att jag har starat datorn går den upp till 60% sen så ligger den stabilt på 60%. Enligt top -o CPU och activity monitor så finns det inga processer som tar upp i närheten av så mycket CPU.

Sökt runt på internet men har inte hittat nånting. Har ej installerat nå drivrutiner till någon annan hårdvara, har ej heller några widgets.. Körde förut med geektool men den krashade stup i kvarten så jag tog bort det för någon dag sen.

Senast redigerat 2010-05-05 11:27

Som ligger typ 4-5 månader bort?

Har precis uppdaterat till Iphone 3.0 med redsn0w.

Allt fungerade klockrent första dagen.. Dag 2 så började den bugga sig. Ifall telefonen är i stand by läge och det ringer så står det alltid "okänt" som ringer. Är varken ljud eller vibration. Jag svarar men hör ingenting, däremot så hör den som ringer mig.

Ifall jag sitter och leker med telefonen och någon ringer så funkar det klockrent, så problemet uppstår bara i standby läge.

Har sökt runt på internet och hittat en massa andra som har exakt samma problem, men ingen har haft något vettigt att säga om det?

Någon mer som har upplevt samma problem?

Har problem med Swephone och summerboard.
Installerade summerboard och gjorde ett eget theme.. funkar klockrent på den engelska versionen men när jag installerar den svenska versionen så då krashar den. Iphonen startar om "Interfacet" var 10:e seckund så det går inte att byta tillbaka eller avinstallera. Måste återställa hela iphonen varje gång.

Då utvecklarna av Swephone hänger här så vore det nice och veta vad som ligger i grunden för SwePhone. Vad den ändrar som påverkar mina themes i Summerboard? Någon som har upplevt samma problem med SwePhone/Summerboard?

Tack theplague!

Löste problemet, dock var din info lite luddig så det tog ett tag innan jag förstog vad du menade..

1. Avinstallera MobileFinder.
2. Installera Comunity Source
3. Installera MobileFinder (finns 2 versioner installera den från "Ste packing")
4. installera MobilePreview.

Enjoy!

Vet ej ifall den är så farlig eftersom jag vet inte hur mycket ström USB kan leverea..

Mitt Problem:
När jag stoppar ner den i laddarn så blir den "Farlig". Det vill säga den leder störm, så du får i dig ström ifall du tar på ovansidan av ipoden. Kan ju säga att det känns ganska rejälat ialla fall..

När jag stoppar ner den i laddarn så piper den nångra gånger och sen så kommer den upp på datorn som den ska. Ca 1-2 min senare så börjar den pipa och försvinner från datorn och "rebootar". D.v.s den försöker kontakta datorn igen.

Har problem även när jag lyssnar.. efter ca 2-3 timmar så börjar den cp'a sig. Ifall man byter låt så dör den och säger slut batteri. Slår på den igen och skyndar mig snöra igång en låt och då är det inga problem.. kan lyssna på den i timmar utan några problem.. men så fort jag byter låt manuellt så då dör den och säger slut batteri.. Även batteri "visningen" på ipoden hoppar upp och ner värre än brorsan på en studsmatta. Den har typ fullt batteri när den dör och när jag slår på den så har den inge alls. efter 2 min så har den fullt igen..

Har kraftiga funderationer att kontakta apple och be om att få en ny ifall min garanti fortfarande gäller..

Hade samma problem.. men det löste sig på ett underligt sätt..

Har alltid kört med Firewire, efter ett tag så uppstog samma problem som ni har. Jag hade lyckats slarva bort min USB kontakt så jag har aldrig kört på USB sen jag fick den typ.. men min mor hade en usb sladd till övers som jag fick och när jag bytte från firewire till USB så funkade det prima fint..

Vet ej ifall det funkar för er men alltid värt att pröva..

1