Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
svantet

svantet

Medlem
  • Registrerad 2004-01-30
  • Senast aktiv 2014-11-24
  • Antal inlägg 293

Foruminlägg

De senaste inläggen svantet har skrivit i forumet.

Nu har jag gjort det. Jailbreaka alltså. Det var rätt enkelt. Funkar fint än så länge. Men som sagt finns inte jättemycket appar klara ännu. Väntar på adblock! Whoiscalling verkar funka.

Jag tror du missförstår mig. Cydia i sig litar jag på. Och eftersom Saurik ligger bakom Cydia och har jobbat med de kinesiska utvecklarna Pangu-folket, så litar jag på detta jailbreak.

Jag har aldrig pratat om vad som händer sen, antagligen finns det skadliga filer som går att installera via cydia.

Ursprungligen av lappen71:

Inte? Du svarade på hansfilipelo´s inlägg att han inte litar på kinesiska utvecklare med att du litar på Saurik.
Men Saurik har ingenting med vad utvecklarna lägger ut program och han kan då banne mig inte kolla alla heller ifall det är något fuffens med dom.
Så Cydia är inte ett dugg säkert bara för att Saurik säger det eftersom han inte har någon kontroll på vad som finns där.

Det var inte det vi pratade om. Suarik står för att Cydia är säkert i sig, vilket vi pratade om nu - inte vad man sedan installerar för grejer. Saurik har dessutom samarbetat med Pangu-folket för att göra jailbreaket fungerande. Läs Reddit. Det jag menade är att jag litar på att Saurik inte skulle samarbeta med några hackers som har ont uppsåt. Det skulle nämligen vara totalt kontraproduktivt för honom, eftersom hans mål är att skapa en trygg, säker och fungerande miljö för jailbreakade iOS-maskiner. Hänger du med.

Ursprungligen av lappen71:

Saurik har inget med innehållet på Cydia att göra utan bara plattformen.

Jag litar på Saurik. Jag tror inte han skulle samarbeta och tillgängligöra Cydia om det var nåt knas med Pangu.

Ursprungligen av hansfilipelo:

En anledning till att jag aldrig kommer lita på ett JB från ett gäng okända utvecklare från Kina tyvärr, särskilt inte efter hela historien med evasi0n och iOS 7.

Jag är lite sugen på att jailbreaka, har inte kört utan JB så här länge på många år men ärligt talat: finns det några större förtjänster längre? Apple snor ju alla tweaks och nu är det inte många grejer jag saknar längre. WhoIsCalling är iofs värt att JBa för... Men mer? Activator? Ge mig gärna några fler anledningar innan jag gör det, tycker nästan alltid telefonen blivit lite slöare och drar ur batteriet lite snabbare efter JB.

Gäller detta för att kunna skicka SMS från datorn också? Den funktionen funkar inte för mig. Att ta emot och ringa på telefonen via datorn funkar däremot sweet.

Hej,
jag köpte en vit/guld iPhone 6 men känner nu starkt att jag saknar den svarta fronten som jag alltid kört med. Nån som vill byta? iPhone 6 128 GB. Använd sen i fredags inte en repa.
Vi skulle i sådana fall göra ett bra kvitto så att allting funkar med försäkringar osv.

Svante

Senast redigerat 2014-09-28 22:42

Finns det uppgifter ännu om hur många ex butiker/kedjor kommer få? Vilka operatörer kommer sälja och kommer de sälja operatörslåsta telefoner bara? Är det bara Apple Store som kommer sälja operatörsfria telefoner... Ja lite frågor...

Jag har förgäves försökt förstå när försäljningsstarten av iPhone 5 blir i Sverige. 21:a i USA och en rad andra länder. 28:e i många andra. Finns Sverige med någonstans?

I köp och sälj ser man inte köpes/säljes prefixet i subject. Ibland är det svårt att gissa!

Nej det spelar ingen roll om man skriver köpes först i subject, prövade även utan prickar över ö.

Hej, jag kan inte posta nytt inlägg. Får felmeddelande i stil m thread_prefix_required. Har valt forum och avdelning.

Fick tillsägelsen att plocka upp denna tråd istället för att börja på en ny. Här är det jag ville skriva:

Hej, finns det verkligen ingen som utvecklat en app som gör att man från sin dator kan skicka SMS via iPhonen? Inte ens Jailbreakad? Det vore en sån killer om det gick.

Om man har telia - och kör PC - finns ju det här programmet "SMS i datorn".

Synd att det inte finns för Mac, och Telia verkar inte heller ha gjort det möjligt att skicka SMS via webben eller hur?

Finns det andra lösningar? Jag är INTE intresserad av andra tjänster, operatörer osv - eftersom jag har fastpris abb vill jag kunna skicka via min operatör...

Hej, finns det verkligen ingen som utvecklat en app som gör att man från sin dator kan skicka SMS via iPhonen? Inte ens Jailbreakad? Det vore en sån killer om det gick.

Om man har telia - och kör PC - finns ju det här programmet SMS i datorn.

Synd att det inte finns för Mac, och Telia verkar inte heller ha gjort det möjligt att skicka SMS via webben eller hur?

Finns det andra lösningar? Jag är INTE intresserad av andra tjänster, operatörer osv - eftersom jag har fastpris abb vill jag kunna skicka via min operatör...