Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Kinky_link

Kinky_link

Medlem
  • Registrerad 2004-04-01
  • Senast aktiv 2006-12-31
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen Kinky_link har skrivit i forumet.

NOFX - We Threw Gasoline On The Fire And Now We Have Stumps For Arms And No Eyebrows

Ursprungligen av Alphonze:

Tack för länken Golab, men jag fick inte riktigt klart för mig om man faktiskt kan köra "random" på alla låtar i hela biblioteket, som jag tolkar att Marca inte kan göra...

Jo det kan man, men du riskerar ju att en "frekvens" spelas upp i stället för en låt. Du kan ju minimera chanserna för att en "frekvens" spelas upp genom att du bara har 3-4 frekvenser sparade. Men det som rekommenderas annars är att du skapar en smart playlist som inte innehåller låtar med artisten "Griffin Technology". Så kör jag och många med mig antar jag och det funkar hur smidigt som helst.

Låter onekligen som ett diskfel. Ring Apple Support så fixar dom biffen!

Ursprungligen av Homeroplaza:

Lasse kör med iTrip Nice...
Och en rosa mini, det är stil på Kronér.

Jag som trodde det va olagligt med iTrip i Sverige... *host*

Minin funkar fint med bältesclipen som följer med oxå. Enda problemet är ju originallurarna som har en tendens att halka ur, men med ett par nyinköpta "the plug" så löste sig även det!

Ursprungligen av Alexander Danling:

Hahahaha, shit alltså, jag slutar aldrig att förvånas över vissa människors dumhet. I synnerhet jänkarna ---> http://www.stavangeravisen.no/art.asp?art=18667

Haha, ja att folk i allmänhet i ett så högt stående land (?) kan vara så oallmänbildade är ju en gåta. Har för mig att jag såg nån undersökning för några månader sedan där amerikanska high school-studenter bl.a. hade fått testa sina geografiska kunskaper och där kom det fram att mindre än hälften av studenterna inte kunde peka ut USA på en världskarta! Jo jag vet, det är knappt så man tror att det är sant, men det är det!

Ursprungligen av kainen:

Japp det finns... fast dom e lite för dyra fortfarande... kika på den här:
http://www.dpreview.com/news/0405/04052601pretec12gb.asp

Länken visar ju ingen hårddisk utan en ett CompactFlash kort på 12 GB...

Ursprungligen av rikardherminge:

Off topic: Kan man höra stor skillnad på mp3or med 128kbps, 192kbps och 320kbps? Jag förstår att man kan det, men hur bra lurar behöver man för att det ska vara en tydlig skillnad?

Behövs inte alls bra lurar, jag hör skillnad med originallurarna, men det kanske är för att jag har ett tränat öra...

Ursprungligen av kainen:

LCD fjärr?? vad mumlar du om? hehe

En fjärrkontroll med LCD-skärm kanske?

Ursprungligen av rikardherminge:

Jag har pratat med en jurist på mitt jobb angående denna felaktiga prismärkning. Om JoS inte hade bekräftat beställningen med det felaktiga priset, hade de kunna säga att det inte gällde. Men så fort man fått en orderbekräftelse på ett visst pris, då gäller det. Nu kanske JoS kan säga att de inte har fler hörlurar att skicka ut, och på så sätt slippa undan, det finns alltid kryphål.

Om de inte hade fler att skicka så skulle de ju inte fortfarande sälja lurarna på hemsidan...

Ursprungligen av RasmusFabbe:

Hm. Går det att plocka bort själva delen där man pluggar in firewire/usbsladden i dc-convertern? Min ser ut såhär och jag har då inte upptäckt nått sånt. http://rasmusandersson.se/rp14/gfx/photo/misc/040529_-_iPod_Mini/iPod_Mini_11.jpg

Nej du kan inte plocka bort den delen, men du kan plocka bort delen där själva pluggen till väggen sitter och sätta dit en vanlig aparatsladd.

En sån här alltså: http://www.clasohlson.se/shop/store/hireswindow.asp?lc=S&image=http%3A%2F%2Fwww%2Eclasohlson%2Ese%2Fimages%2Fproducts%2FS%2Fhi%2FB%2FHD3%5F22%5F457%2D00%2E%5Fhi%5FS%2Ejpg&alttext=&imagewidth=482&imageheight=266

Ursprungligen av gl3on:

399 är ändrat till 899 pga en miss av en admin.

SATAN!
Jag som funderade på att beställa ett par, men jag väntade alltså för länge...
Hoppas att ni andra som beställde får pröjsa 399:- och inte 899:-

Ursprungligen av THORVALD:

[FONT="Verdana"]Funker inte iTripen till minin. Inte den digitale heller från belkin heller, eller. Den har ju en vanlig hörlurssladd man ska anväda .. någon som vet. eller alla använder den analoga. så att säga. [/FONT]

iTripen funkar till mini oxå, men den sticker ut på sidan av minin eftersom den är anpassad efter "vanliga" iPoden. Vad det gäller Belkins TuneCast så funkar den till alla typer av portabla musikspelare inkl iPod.

Enligt vad jag har läst så ska iTripen va bättre än TuneCast. Personligen tycker att iTrip är överskattad (jo jag har en själv) och om man har en någorlunda bra stereo i bilen så låter det ganska kasst, men det är ju min högst personliga åsikt!

Ursprungligen av minipod:

what? menar du att priserna på applestore.com står utan skatt?

Så är det. En del lyckas dock att beställa utan skatt på applestore, men hur det går till vet jag inte.

Ursprungligen av Justin:

"The parameter is incorrect. "???

Skumt, funkar för mig oxå. Du kanske kör med nån gammal/ovanlig webbläsare?
Gå in på http://www.clasohlson.se och sök på "hold" istället då så får du upp den en bit ner...