Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Trusted_Banker
  • Registrerad 2004-04-26
  • Senast aktiv 2005-12-03
  • Antal inlägg 36

Foruminlägg

De senaste inläggen Trusted_Banker har skrivit i forumet.

Hej!
Jag har köpt en iPod mini till min hustru i Bröllopsdagspresent. jag har själv en iPod Photo 40 Gb och 15 Gb musik i iTunes. Min hustru har en egen playlist i Itunes och nu skulle jag vilja flytta över bara den playlisten till hennes iPod mini. Går det? Hur gör jag i så fall?

Och...en annan sak... Kan man ha flera iTunes på samma dator? Om jag kommer ihåg rätt så skall man formatera iPod:en till Windows första gången.. Hur kommer det att bli när jag redan har en iPod?

tack på förhand

Trusted

Ursprungligen av duderina:

Tack för tipset. Har precis aktivetat säkra kortköp hos Nordea och satt och undrade just om d... Znx!

Nordea suger hårt...Be att få tillbaka de 45 miljarder av skattebetalarnas pengar de fick under bankkrisen..

Ursprungligen av Pär:

Klicka "ctrl+klick" (eller högerklick) på ikonen för iPod i iTunes så kan du välja "uppdatera automagiskt".
Så gör man i OS X i vart fall, windows har jag inte en susning men skulle bli förvånad om Apple gjorde det annorlunda där även om windows är en i mitt tycke rörig och inkonsekvent miljö…
Fast jag tror inte "automagisk uppdatering" behövs utan jag tror iTunes uppdaterar sådan oavsett om man vill eller inte…

jag har markerat "automatisk uppdatering" av spellistor, men den bryr sig bara om vad som spelats i iTunes och struntar tvärt i vad jag spelat på iPod:en

Trist

Ursprungligen av punic:

Om jag har förstått det rätt gör iTunes det automatiskt förutsatt att man har ställt in iTunes att automatiskt uppdatera spår.

OK..

Hur gör jag det?

pga att jag ställer en fråga som säkert har besvarats 1000-tals gånger..jag har sökt på forumet utan att hitta något iaf..

Så..Bare with me on this one...

Kan man ställa in iTunes så att playslists som - recently played och 25 most played - uppdateras av iPod:en..om ni fattar vad jag menar?? Dvs..jag vill att iTunes fattar att jag lyssnat på en låt extremt mycket i iPod:en och uppdaterar relevanta playlists.

Hälsningar
Trusted_Banker

Tjena!
Jag är just nu helsåld på Lounge/Chill musik..ni vet musik som bara finns i bakgrunden. Musik som bara loopar samma ljud hela tiden. Grym flygmusik. Nån som har ngt bra tips på sån musik?

Tack

Ursprungligen av Sloppy Joe:

i nuläget säger jag nog Chemical Brothers. nya skivan rockar

Håller med. Chemicals nya är så tung så tung

Ursprungligen av Webster:

Hej!
Står i begerepp att köpa en iPod. Valet står mellen ipod 40gig och ipod photo 40gig.
Photo är ju nästan tusen kronor dyrare för samma storlek på hårddisk men skärmen är ju urläcker. Kommer icke färgskärmar att vara helt ute inom en snar framtid? Eller ska man satsa förnuftigt på en vanlig ipod 40gig? Vad är era åsikter?

Hje då från Webster

Bytte min iPod 20 till en iPod Phot 40 gig. Det är en fröjd att ha en färskärm. Dessutom är batteritiden mkt bättre och typsnittet snyggare.

Ursprungligen av jnx:

... Har jag fått tummen ur och köpt mig en iPod Photo 40gb.
Efter några månaders velingar så har det skett...

Kommer jag bli missnöjd ??

Speciellt med färgskärm. Typsnittet är också snyggt.

Ursprungligen av Spyder:

Precis - varför skulle Apple blanda in ett annat företag?

Adobe Album eller iPhoto. När man nu inte behöver det så tänkte jag att fler kanske var intresserade av det. Thats all...
Är det ok att skriva i detta forumet utan att bli påhoppad hela tiden?

Hej!

Vill bara meddela att man inte behöver ha Adobe Photoshop Album på PC:n för att flytta bilder till iPoden.
Kanske är gammal information..men...låt inte det hindra ett köp iaf

Mvh

Fast enklare att skriva frågan direkt

Hej! Jag har precis fått hem en ny Ipod (Photo) och tänkte jag skulle börja använda den. Hitills har jag haft en Gen 3 20 gig och har nu ersatt den med en Photo (40 gig).
Kan jag bara docka in den nya utan att göra några förberedelser? Måste jag installera om Itunes? Jag skall du flytta över samma musik som redan finns på den gamla...

En annan sak..Jag tänkte att jag inte skulle "ta bort plasten" runt den nhya iPod:en utan sätta på ngt slags skydd först. Vilket är det bästa?

Tack

Konstigt jag vet..Men just nu har jag två st Ipod:ar och skall ersätta min gamla Gen. 3 (20 gig) med en iPod Photo 40 gig.

Hur skall jag bäst göra? Avinstallera iTunes och börja om från början eller kan jag bara plugga in den nya utan att göra ngt speciellt

Tack

Hej!

En sak som irriterar mig är att iTrip stationer läggs til lde olika playlist som finns i iTunes. Dvs..På Recently played och 25 most played finns en massa olika FM stationer.
Någon som känner igen detta och vet hur man får bukt med problemet?

Trusted_Banker