Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
sannah

sannah

Medlem
  • Registrerad 2004-05-19
  • Senast aktiv 2008-07-14
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen sannah har skrivit i forumet.

1

vad kostar det då?

hej!
jag har nyligen formaterat min dator och nu är det så att jag har 20 gb musik på min ipod och den skulle jag gärna vilja ha på min hårddisk istället! hur kan jag exportera allting?

jag har gjort allt som står där, utan resultat! X(

japp. jag kan inte köra updaten för ipod heller.

hej!
jag hade problem med min dator så jag installerade om windows igår, och ny och fräsch satte jag ner min ipod i dockan. för säkerhets skull körde jag installations-CDn och formaterade ipoden och allting var frid och fröjd tills jag startade itunes:

Citat:

Den programvara som behövs för att kommunicera med ipod är inte rätt installerad. Installera om itunes så installeras programvaran för ipod.

men jag har testat att installera om itunes både en och två gånger utan att det funkar.

hjälp?!

oh hjälp. men jag antar att det är värt det. eller? hur mycket pengar tror ni jag får ut då? jag köpte den i slutet av maj

någonting fruktansvärt har hänt. min ipod har blivit stulen. jag hade den i en liten midjeväska som sitter fast i skärpet i lördags på krogen och nu är den borta. döm mig inte för hårt, jag drack inte ens någonting, men det var trångt och någon fick väl fö sig någonting. får jag ut någonting på försäkringen, och vad tror ni självrisken blir?

1