Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
DJannan

DJannan

Medlem
  • Registrerad 2004-05-24
  • Senast aktiv 2006-02-11
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen DJannan har skrivit i forumet.

Ursprungligen av jimmy.r:

Hmm, jaa...
Det här var ju ett helt annat problem än det som togs upp tidigare i tråden. Men förslagsvis så kan du ju kontakta Apple och se till att få en garantireparation. Borde inte vara några problem.
Tror att det är detta nummer som gäller: 0771-199 519

Lycka till!

yeees! äntligen ett nummer
Ska in till en macaffär imån men om det inte hjälper så provar jag nummret! tack ska du ha!
mvh/DJANNAN

Ursprungligen av Zydarz:

Nej jag har inte fått min kära ipod än. Har hört av en kompis att det tog en månad för honom att få sin ipod.
Ett tips är att ringa apple och lämmna in den om det är ett allvarligt fel på den. Annars har jag ingen aning.

oki!
ska in till macaffären imån. får se vad dem säger där!
tack ändå

Ursprungligen av Zydarz:

Jag fick en hårddiskkrasch efter 2 månader med min nya Ipod g4. Jag förde över ca 10 gig musik till hårdisken från en dator från skolan, sen när jag kom hem så funka det inte med itunes och hårddisken var paj. Men har ingen aning varför?
Men nu har jag iaf skickat in den och hoppas att jag får en spritt ny utan repor

Tjena!
Har du fått en ny ipod än? Min ipod har börjat haka upp sig så jag tänkte att det vore bra att reklamera den innan garantin går ut i mars! problemet är bara att jag inte vet hur jag skall gå till väga! Har du något bra tips?
MVH/DJannan

Ursprungligen av Jonatan:

Har nu återställt ipoden men samma problem kvarstår tyvärr. Nog bara att reklamera o skicka in. Som tur är har jag garanti kvar som går ut i mars. Vore ju trevligt att få en 4G istället för en reparation... :rolleyes:

Tjena! Jag läste om ditt problem och undrar om du reklamerat din ipod än? I så fall, vad fick du ut av det? Löste sig problemet? fick du en ny ipod eller lagade dem den? Jag har nämligen problem med min 3G! mitten-knappen i scrollhjulet hakar upp sig ibland. Undrar vad jag ska göra åt saken. Har försökt hitta någon form av suport på apples hemsida men jag hittar inget! min garanti går ut i mars så jag vill gärna få ipoden lagad innan dess! Har du (eller någon annan som läser detta) något tips på hur jag ska göra?
Är mycket tacksam för svar!
MVH/DJannan

Ursprungligen av bozzman:

Hej
Jag fick min efterlängtad itrip idag och direkt så koplade jag den till min Ipod en 4g, också gjorde jag allt enligt anvisningarna, och ljudet kommer i radion helt ok men efter ca en minut blir ljudet jätte daligt, mycket bruss. Vad gör jag fer fel?
Är det någon som vet?

Pröva att sänka volymen på iPoden! Så att den står på 40-80%. Ligger iPoden på samma plats hela iden? När du flyttar iPoden kan det börja brusa pga störningar!
MVH DJannan

Ursprungligen av Swift:

Kul grej ;), men olagligt.

Vad har grejen för funktion?

Problemet löste sig! Två dagar efter att jag beställt mina varor fick jag en förfrågan via mail om jag verkligen ville ha ett exo iskin, mycket riktigt så skulle detta inte passa ihop med itripen. De frågade om jag ville ändra min beställning till ett evo skin, vilket jag självklart gjorde. En vecka senare låg paketet i min brevlåda =). Nu har jag testat skalet, laddaren och iTripen, och allting fungerar hur bra som helst. Tusen tack för tipset om internet sidan Ronta.
//DJannan

Ursprungligen av Spyder:

Stäng av automatisk synkning mot iTunes, det är nog det som har ställt till det. Har iTunes automatisk synkning så kommer din iPod att få exakt samma låtar som den iTunes du använder för tillfället, dvs. övriga låtar på din iPod kommer att raderas.

Jo det gjorde jag på min dator för ett tag sedan, så hemma funkar det bra. men när jag kom till kompisen och installerade ipoden och itunes på hans dator för att sedan ställa in denna funktion på hans dator, han ipoden synkas automatiskt innan ikonen för ipoden dök upp i itunes =(. För visst e det så att man måste koppla in ipoden innan man kan ställa om funktionen för automatisk synkning? Kommer inte riktigt ihåg hur jag gjorde sist, men jag har för mig att man ställer in det under iPodi-konen i iTunes, inte sant?
Detta måste ju funka på ett smidigare sätt, problemet är bara det att man inte vågar testa igen =(.
//DJannan

Verkar som ett mycket bra initiativ. Jag e på.

Tjena!
Jag var precis hemma hos en kompis å tänkte föra över en del åtar från hans dator. Jag åkte dit med 3400 st. och kom hem med 12 :(. När jag kom till kompisen instalerade jag iTunes på hans dator och satte in iPoden i USB:n. iPoden nollsälls och allt försvinner från dess HD. Gjorde jag fel?
Kan man göra på något annat sätt när om man vill hämta data från olika datorer, eller försvinner alltid låtarna?

Ursprungligen av Ronta:

Jag fick ett mail från dem, först för att bekräfta beställningen, och sen ett till när de hade skickat prylarna. Och sen tog det alltså lite mindre än en vecka innan jag hade paketet. Och ja - jag är grymt nöjd med iTripen! Funkar hur bra som helst. Och skalen också, nya iSkin Evo funkar dessutom bra tillsammans med iTripen - behöver alltså inte ta av skinet.

OKI! Det först mailet har jag fått, väntar bara på det andra nu! Tog det lång tid innan du fick det?
Fan där sa du nått, som inte var så kul å höra. Att Evo iSkin funkar tillsammans med iTrip. Jag tyckte inte att de hade så många snygga färger på de skalen, så jag beställde ett lime light iSkin av modell EXO istället. Jag tog förgivet att iTripen funkade med det oxå, men det gör det alltså inte? Surt i så fall.
Jaja, får la mixtra lite med det eller beställa ett EVO om det skulle skita sig. Om varorna dyker upp någon gång vill säga.
Tack för hjälpen.

Ursprungligen av Ronta:

Jag kan rekommendera www.theistore.com. Beställde en iTrip och några Evo-skal förra veckan, betalade med kort och igår låg paketet i brevlådan! Hur smidigt som helst. Och inte dyrt heller, de tar $35 för iTripen och typ 10$ i frakt, blir alltså ungefär 400 kronor!

Har beställt en itrip å laddare till bilen nu från www.theistore.com. Betalningen verkar gått bra (tomt på kontot iaf), undrar bara om man kan följa transporten eller se om varorna skckats eller ej! Känns ju lite osäkert första gången man köper från ett internetföretag.
Tack för tipset föresten.
//DJ

Ursprungligen av Ronta:

Jag kan rekommendera www.theistore.com. Beställde en iTrip och några Evo-skal förra veckan, betalade med kort och igår låg paketet i brevlådan! Hur smidigt som helst. Och inte dyrt heller, de tar $35 för iTripen och typ 10$ i frakt, blir alltså ungefär 400 kronor!

OKI, låter intressant. Är du nöjd med itripen å skalen?

Ursprungligen av P.K.:

Tyvärr dröjer det ett tag...killen ska vara borta i hela sex veckor. Men han ska komma hem 1 Augusti. Så nån gång efter det så skulle det funka. Bor i Upplands Väsby (2,5 mil norr om Sthm) så det vore väl enklast om de som vill ha en bor i närheten.
Men vi får se hur det bli, om han lyckas fixa några till ett bra pris. Fortsättning följer i sommar!

/P.K.

oki, surt. Skulle behöva en itrip innan bilsemestern i juli. Men får jag inte tag på någon innan dess är jag fortfarande intresserad.
/DJannan

Har du beställt därifrån? Hur funkar betalning och leverans till sverige?