Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
w_robin88

w_robin88

Medlem
  • Registrerad 2004-06-24
  • Senast aktiv 2008-08-04
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen w_robin88 har skrivit i forumet.

1

När jag ska uppdatera min ipod så kommer ett felmeddelande upp som säger "okänt fel -124" nånting. Vad beror detta på och vad ska jag göra för att lösa problemet?

Hej. Jag tappade min ipod i golvet förut och då ville den inte hitta låtarna, låtarna fanns där men den hoppade över alla låtar. Så när jag kom hem så återställde jag den och uppdaterade den. Då fungerade den, ett tag. Gjorde om samma procedur ett antal gånger. Den fungerar perfekt ett tag men sedan så börjar den hänga sig, t.ex. släcker den aldrig bakgrundsbelysningen osv. Därefter fungerar den inte alls och ibland kommer mapp ikonen upp med ett varningstecken. Vad ska jag göra för att få den att fungera längre?

När jag ska föra över min musik till min ipod går det inte riktigt som det ska. Jag har förmycket musik för att allt ska få plats på ipoden så jag har bara markerat så många låtar som jag kan få plats med på ipoden. Sen går det fel, jag har testat en massa olika kombinationer av inställningar för uppdatering men jag får alltid så att itunes väljer mina låtar och det blir helt fel. Hur ska jag ställa in itunes så att jag bara får över dem jag vill ha?

Javisst, glömde att förtydliga det.

Det som är skönt med itunes är bläddraren så att man kan klicka på en artist och därefter specificera album om man vill, gör det väldigt enkelt. Är det inget annat program som bygger på samma databas och har ett liknande gränssnitt?

Jag börjar ledsna på Itunes och hur det påverkar datorns prestanda. Sitter på en Amd dualcore 4400+ mhz med 2 gb ram och med ca 18000 låtar i biblioteket. När jag har itunes igång så blir datorns prestanda avsevärt sämre och den kan näst intill frysa när man ska växla mellan program. Jag har itunes 6 installerat för jag tycker 7:an var värdelöst.

Är det någon som vet ett bra program som inte utnyttjar lika mycket datorkraft? Jag gillar itunes upplägg och utseende, dess datorbas är väldigt smart så jag skulle vilja ha ett program som är ganska snarlikt, sökfunktionen är fantastisk. Är det någon som vet om det finns "bantade" versioner av itunes som bara har det nödvändigaste? Det skulle vara det ultimata.

AA det har jag gjort.. Ljudet blir bara en gnutta bättre inte mkt.....

Det är i alla fall inget fell på lurarna eftersom jag provade att spela upp exakt samma fil på datorn som ligger på ipoden... Ljudet blev mkt bättre på datorn både fylligare och renare.. så vad är problemet?

Jag är en nybliven ägare till en ipod gen 3 40 gb.. Jag har hört att ljudet i dem ska vara jättebra men blev hanska beviken när jag fick min... När man lyssnar på en låt å det blir vissa partier där basen blir lite extra hög så knastrar det i hörlurarna. Jag vet inte om jag har fel inställningar eller om det ska vara så. Vad kan jag göra??

Tjena...
Jag undrar en sak.... Ska köpa en ipod och är osäker på en sak.. Går det att lägga in all musik i ipoden ex nerladdad musik från dc eller kazaa???....

Är alla ipods med ett slätt scrollhjul är g3???? Är det nån skillnad på mjukvaran inuti ipoden mellan olika g3:s??? Går det att uppgradera mjukvaran????

så du menar att alla ipods med ett slätt scrollhjul är g3???? Är det nån skillnad inuti ipoden??? Går det att uppgradera mjukvaran????

1