Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Emma83

Emma83

Medlem
  • Registrerad 2004-06-30
  • Senast aktiv 2004-09-21
  • Antal inlägg 14

Foruminlägg

De senaste inläggen Emma83 har skrivit i forumet.

1

tack tack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På dissplayen visas en tydlig bild av en firw wire som sätts fast i den stora klupmen man fick med i kartongen. Och den går ju endast sätta fast i elutag som inte finns i sverige...Jag förstår inte vad du menar med addaptkontakt...Jag har en sladd som går mellan teven och vidon...men den passar ju inte i klossen man fick ifrån aple...som man ska använda engligt bilden på dissplayen...

Nu gjorde jag en restore på minisen. Det spelade inte så stor roll eftersom jag bara hade lagt dit ett par låtar. Men nu står det att jag ska koppla i den i väggen. Men eftersom jag inte har två sånna hål i väggen så går inte det! Det finns ju inga sånna utag i Sverige! Hur ska jag göra nu?....nu när jag sätter på den så visas inte längre informationstecknet utan en uppmaning att jag ska sätta den på power adaptern eller vad det heter....

vill ju bara få igång den ju....

Nu har också ett svart streck dykt upp på displayen..man borde kanske hållt sig till kassettbandspelare...

Samma medelande...Samma händer när jag satt i hörlurarna...Och när jag tog ut dem...Först äpplet sen mappen med I:et framför....

Ursprungligen av Patrikb:

Har du dragit ur sladden ur ipoden?, annars gör det

Ja det har jag. Det står att det är ok att dra ut den och det gjorde jag....Går endå inte sätta på den...

Nu är den färdig laddad och jag skulle sätta på den men på skärmen kommer först ett svart äpple och sedan en bild på en mapp, med ett stort informations I framför sig...Har ingen aning om vad man ska göra. Någon som vet?????

Det står ingenting i instruktionsboken om det heller!

Snälla svara fort, någon?

/Emma

Ja det är en ipod mini...Det är ju en diskussion om minis ju Vet inte vad en 4g är för nåt...hmm...

Hur som helst kommer det ta en evighet för mig att lära mig sortera rätt...Vill ha det indelat i musicgener men förstår inte hur jag lägger till mapparna...Dom sorterar ju sig själv och helt fel enligt mig..mysko...

Den kostade 2.400 inräknat frakt och minisen, en guldig

Emma

smilen skulle inte vara där....hmm...Det var konstigt...

ååååh va söt den är! Beställde på ebay och fick den idag! Supersnäll säljare! Kul kul!

Har en fråga... Nu håller den på att batteriladdas (genom datorn) Är det ok att föra över låtar, eller ska jag vänta till batteriet är färdigladdat?

Vad jag har förstått så går inte batteriet laddas så många gånger....Så vilket blir bäst för att hålla bra kvalite på batteriet. Om det är som ny mobil, att man ska ladda det fullt och sedan använda den till all batteri är sklut för att ladda den igen.

Är det bara att släppa av låtarna i Flyttbar disk (I:) som vanligt? Hur får man dem i olika kategorier, tex pop, rock etc? Gör man vanliga mappar eller?

MVH Emma Ha en trevlig sommar!!!!!!!!!!

Ursprungligen av itni:

Jag betsällde min iPod mini från ebay och jag fick den 11 dagar senare! Nån tull eller "tax" behövde jag inte betala då killen jag betsällde från "myglade" lite med kartongen, han packade ju förstås ner iPod mini-parketet i en större låda full med massa skyddande frigotlit-bitar.. Han hade troligen inte angivit hur mkt varan i lådan var värd, för den totala frakten jag fick betala var ungefär 300:- ($47) Han jag betsällde från heter "electronics_store" och han är en mycket trevlig, samt snabb kille! Jag köpte på sidan en grön av honom men ändrade mig sedan och bad honom skicka en blå istället, vilket han gjorde! Sen, som sagt, 11 dagar senare (i Tisdags) kom det en Schenker-lastbil fram till dörren med ett paket till mig! Jag rekommenderar denna säljare starkt då jag frågade VÄÄLDIGT mycket under köpets tid och han svarade lika utformligt och trevligt varje gång!!

oj, va mycket jag skrev...

Hur mycket fick du betala, allt som allt?

/Emma

Ursprungligen av Raptor:

Du behöver inte föra över några pengar till paypal kontot! Det drar ebay automatiskt åt dig!
Se bara till att säljaren tar paypal bara! LÄS ALLT innan du ger bud!
Se till att säljaren har sålt många varor (över 100) och bra positiv feedback!!

Hälsnignar
Raptor

Men kan inte säljaren sno åt sig hela beloppet då?

/Emma

Tack för hjälpen! Ingen som har något tips på säljare på ebay? Har trotts lite paranoida tankar skaffar paypal nu

/Emma

Jag tänkte beställa en mini ipod men är osäker på några saker. Ifall man beställer en mini ipod ifrån USA, passar den att laddas här i Sverige?...Tänkte på anorlunda elnät och så. Någon som kan lite om sånt? På ebay finns det massa ipods men är lite osäker på oseriösa säljare. VIll gärna inte förlora pengar. Någon som kan tipsa om en bra säljare? Samma fråga där, hur vet man att den går att batteriladdas här i Sverige?

Hoppas någon har svar. Så tråkigt att behöva vänta till augusti!

/Emma

1