Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mystica

Mystica

Medlem
  • Registrerad 2004-08-31
  • Senast aktiv 2006-04-17
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen Mystica har skrivit i forumet.

Det lite roliga med det här är ju att jag begärde reparation av den för en dryg månad sedan för ovanstående saker och fick en helt ny iPod tillbaka! : )

Då ska det kanske vara så då. Jaja, det drar ju ner mitt omdöme om iPod är jag rädd, men det är inte mycket att göra åt verkar det som.

Hejsan alla glada!
Jag har just varit i kontakt med iPod-supporten igen.
När jag fick min iPod hade jag problemet att efter ca ett dygn så gick den ner i djupsömn och då tappade den alla bokmärken och vissa inställningar (ex. så måste jag ALLTID stänga av klick-ljudet). Jag anmälde på webben att jag ville ha service och min iPod skickades iväg. Efter två veckor fick jag en sprillans ny. Men, jag hade samma problem med denna. Så jag ringde supporten och han visste inte riktigt vad som gjorde det, men jag fick nån artikel skickad till mig som jag kunde läsa i och om det inte fungerade skulle jag höra av mig igen.
Nej, det hjälpte inte med att jag läste den artikeln så jag ringde igen och fick prata med en väldigt hjälpsam kille som hörde sig för medan jag väntade i luren. Efter att han snackat med flera fick jag svaret att det skulle vara så. Efter 36 timmar gör iPodden en egen reset.

Det är oerhört frustrerande att det är så här för om jag ex. har lyssnat på en ljudbok och sen det går ett dygn tills jag ska höra nästa gång så är ju bokmärket borta!

Har ni det också så här?

Ursprungligen av erik:

kanske har gått i djupvila, men då ska det räcka med att trycka på play/pause eller menu för att den ska gå igång på 10-15sek... i alla fall för mig.

Så tycker jag också att det borde va.

Men asså, vad är oddsen för att få 2 iPods med exakt samma fel!? : )

Ursprungligen av erik:

är väl för att batteriet tar slut... den är ju inte helt avstängd när den är i det vanliga viloläget.

När jag använder mig av mina alternativa start-sätt så ser jag att batteriet är nästan full-laddat eller sådär, det är aldrig lågt. Och jag kan lyssna länge, så det är inte som batterimätaren skummar sig.

Hej allihopa!
För cirka en månad sedan lämnade jag in min käre iPod på service för följande problem:
När jag inte hade använt den på minst 1-2 dagar kunde jag inte starta den på mer än följande sätt: restore (menu+select), koppla till datorn eller koppla till el-uttag.
Så efter 2 veckor fick jag tillbaka en splajs ny iPod. Och glad var ju jag.

Men nu har jag upptäckt samma problem med denna iPoden. Jag lät den ligga i ca 3 dagar och nu var jag tvungen att starta med restore. Det är ju inte så kul för då försvinner bokmärkena (lyssnar på långa talböcker ju).

Är det fler än jag som har detta problem, eller ska det rent av vara så?!

Hejsan!
Vilken fin katt! Är det din?

Ursprungligen av Archduk3:

Jag skulle bara vilja ta en diskussion om alla nya iPods som hela tiden poppar upp.

Det är ju ballt och så. Men när tar de bra idéerna slut?

Shuffle var ett bra exempel enligt mig. Förutom det. Så har de lyckats bra. Men varför göra 40 gig till 30?

//C

Tänk så här: 20gig blir 30gig : )

Tack för svaren!
Jag ska sitta och fixa lite med iTunes och se om jag kommer att komma överens med det. Annars får jag bege mig ut i stora sajberrymden och testa andra program är jag rädd.

Jag fick tillbaka min iPod idag! Jag skickade in den måndagen den 7:e februari och idag är det den 23:e februari. 16 dagar. Men så fick jag en splajs ny med gravyr, kanske tar längre tid då.

Detta vill jag kunna göra i iTunes:

jag har väldigt mycket musik. Jag vill att iTunes ska kunna syncas med en mapp som innehåller all denna musik katalogiserad(?). Om där är en ny mapp med musik så vill jag att den ska lägga till den själv. Går detta utan att säga till iTunes att slänga ihop all musik i en enda mapp?

För om jag lägger in ett album 2 gånger, så bryr sig väl inte iTunes om detta utan då kommer jag ha 2 ex. av varje låt?

Ursprungligen av Zydarz:

Någon som har erfarenhet hur lång tid det tar för Apple att laga ipoden?

Skickade in min trasiga ipod igår och saknar den redan

Hej!
Jag fick tillbaka min iPod idag! Jag skickade in den måndagen den 7:e februari och idag är det den 23:e februari. 16 dagar. Men så fick jag en splajs ny med gravyr, kanske tar längre tid då.

Jag skickade in min lille iPod i mitten av förra veckan, och det har stått "dispatch sent" sen i fredags. Jag börjar bli lite orolig för att det ska komma att ta lång tid : (

Grattis