Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mystica

Mystica

Medlem
  • Registrerad 2004-08-31
  • Senast aktiv 2006-04-17
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen Mystica har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Taimaz:

har exakt samma problem.... den stängs av helt plöstligt medans jag lyssnar också.. så måste ja vänta på att komma hem o sätta in den i laddaren för att kunna lyssna igen...
det här händer när batteriet är typ helt fullt också...... vetu vart man kan lämna in den? orkar inte skicka in den hela vägen till apple. dom e så sega

Jag tänker i alla fall ringa Apples support och höra om dom vill kika på den. Det kan ta ett tag ibland när man har att göra med dom, men min lille iPod ska ju må bra! : )

jag har nästan fullt batteri. Jag startar med laddaren, alltså har den ikopplad i en halv sekund eller nåt så att apple-loggan visas, sen drar jag ur laddaren och sen kan jag spela i flera timmar som vanligt.

Hejsan!
Jag älskar min iPod, dock har jag upptäckt något märkligt på min knappt 3 månader gamla lilla musikmaskin: om jag har haft den avstängd i ca ett dygn så verkar den vara heldöd när man försöker starta den nästa gång. Kopplar jag in laddaren så startar den och sen är det inga problem.

Någon mer som haft detta problem?

Men för sören gubbar, sticka ett par egna Pod-sockor vettja : )

min heter Podde. Praktiskt och ligger bra på tungan : )

Hejsan!
Jag är tjej och tjej-jeans har rykte om sig att ha små fickor. Jag brukar ha min iPod (4G) i min framficka. Det där med armrem vet jag inte, men jag är säker på att andra här på forumet vet mer om det
/Anna

tyvärr, inte till G4-poddarna i alla fall.

Hej!
Jag har plockat lite olika låtar ur min MP3-samling och lagt in på podden (G4). Men finns det något sätt att synka endast betygen? Jag sätter betyg efter att jag lyssnat på låtarna på iPoden. Och sen vill jag föra över alla betygen till dator. Men kan man synka bara betyg utan att skicka in alla andra låtar i podden som inte redan finns där?

Wow, allt funkar perfa med det programmet ju! Tack återigen!

Tack för tipset, jag försöker behärska det programmet just nu

Hej!
Jag använde ephPod och där finns en funktion där man kan ladda ner nyheter till sin iPod från bl.a. BBC. Jag provar och provar men jag hittar inte dessa nyheter någonstans i min iPod fast det står att dom laddats ner till den. Vad göra?

Fick min iPod idag. Jag har samma grej. Men det gör inte mig så mycket. Ska se om ni som vill få dom utbytta får det, kanske man själv vill byta då med

Lägger du själv in skivan i datorn (från original) med ett bra program som exempelvis cdex så kan du kryssa i att den ska fylla i id3 och rätta till fil-namnet själv. Snabbt och lätt.

Något smart sätt för att döpa om olika titlar på många spår som redan är taggade fel vet jag tyvärr inte.

Haha, tack för alla svar. Jag kör med "det vanliga" så länge. Får se sen om jag orkar experimentera med det

(15gb/1024)*1000

Alltså, 15 gb delar vi upp i 1024-indelningen (vilken är den egentliga. Datorn säger inte 1000, den säger 1024 när man pratar om storlekar) och tar sedan 1024-indelningen * 1000. Då får man fram hur stor en hårddisk "egentligen" är.