Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mystica

Mystica

Medlem
  • Registrerad 2004-08-31
  • Senast aktiv 2006-04-17
  • Antal inlägg 41

Foruminlägg

De senaste inläggen Mystica har skrivit i forumet.

Hej!
Jag har då och då stött på antydningarn om att man kan ha Linux på iPoden. Hur fungerar det? Måste man sitta med Linux i datorn då också? Är det bara med Linux på iPoden man kan få den att visa bilder? Berätta allt ni vet!

Jag gjorde som så att jag gick in på imdb och letade upp favoritfilmen/serien och tittade på Quotes därifrån. Garanterat succé! : )

Hej!
Jag betalade direkt med kort och jag antar att det står ungefär samma sak då som med räkningen. I beställningsmailet stod det bara:
IPOD 20G W/CLICK WHEEL PERSONALIZED-BSY 5 - 7 DAYS
Jag beställde också den därade gratis gravyren.

Jag sitter också och väntar på min iPod. Går det att gå in på Keuhne&Nagels hemsida för att spåra iPoden? På appletrack stod det att KN tagit emot försändelsen men jag kan inte spåra det på deras sida. Paketet borde vara hos mig nu men har inte fått det. Går ej att spåra på TNT heller.

Ursprungligen av sannah:

någonting fruktansvärt har hänt. min ipod har blivit stulen. jag hade den i en liten midjeväska som sitter fast i skärpet i lördags på krogen och nu är den borta. döm mig inte för hårt, jag drack inte ens någonting, men det var trångt och någon fick väl fö sig någonting. får jag ut någonting på försäkringen, och vad tror ni självrisken blir?

Vad synd att du fick din iPod stulen, det är hemskt när sånt händer och det gäller inte bara iPods. Jag antar att det går på hemförsäkringen om du inte hade nån särskilt försäkring till iPoden? I hemförsäkringen varierar ju självrisken mellan oftast 1000-1500 kronor beroende på vad man valt.

Hej alla glada!
Jag har beställt en iPod 4G 20gb som ska komma på tisdag eller onsdag. Jag har nu smurfat runt över hela internet och jagat fakta om dessa super-söta små underverk, allt för att kunna ta hand om min så bra som möjlig.
Men, ett problem som jag ständigt läser om är repor. Jag har förstått att det smartaste jag kan göra för att skydda den lille är att köpa nåt sorts fodral till den. Jag har varit runt på en massa olika sajter för att hitta det perfekta skyddet men istället har jag en massa frågor i huvudet.
Ett skal som man kan vika bak för dockning är helt onödigt för mig. Men är det bästa att hitta ett fodral som har extra skydd för både klickhjulet och displayen? Eller är det onödigt? Blir displayen lika lätt repig?
Tack på förhand!

Jag vet inte hur det fungerar men vad jag har läst så har inte bl.a. 98:an stöd för USB (och Firewire). Finns det någon här som vet om kanske går ändå eller om man kan konvertera kabeln?

Tack så mycket båda två naturligtvis! Det var med era gemensamma krafter jag lyckades ta ställning i mitt undrande!

Aha, men då är det G4. Tack så mycket för hjälpen

Hejsan!
Jag är iPod-nybörjare. Jag blev förälskad i iPodens alla finesser samt dess goda rykte. Jag ser överallt att folk benämner sina små MP3-spelare med bl.a. 3G och 4G. Hur vet jag vilken jag har? Jag har just beställt en 20 gb iPod från Apples hemsida men där stod inget om 3G eller 4G.
Tack på förhand!