Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
LimpFish

LimpFish

Medlem
  • Registrerad 2004-09-04
  • Senast aktiv 2006-01-30
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen LimpFish har skrivit i forumet.

1

liknande för mig...jag tappade min ipod vilket resulterade i en liten liten "buckla" i den kromade kanten på ena kortsidan. Jag kan lägga till ca 1000 låtar, sen får jag massa skit att den inte kan skriva till H:\ osv... nån som vet om det kan bero på den lilla lilla fisbucklan? OM det kan vara så, vad kan man göra åt detta?

Snälla måste få min pod att funka!!!!

typiskt mesiga töntsverige! jag kan inte störa ut en "riktig" radiosändning ens om jag håller min iTrip precis intill antennen till radioapparaten.

vad trött jag blir på sånt här storebrorstänkande!

Ursprungligen av Kellogs:

Kolla så att din brandvägg tillåter itunes att komma ut på nätet!

detta fungerar nu.. det var CDDB-servern som låg nere... ingen i hela världen kom åt den verkar det som...

Ursprungligen av svanerik:

Jag har problem med att samma artist syns under flera alternativ på iPoden, som om det vore flera olika artister. ID3-taggarna är identiska.

Jag hade det problemet med en del filer men det berodde på att det ibland var ett mellanslag efter artistens namn t.ex.

Ursprungligen av Mattias L:

Ja och Ja. Du skall kunna ställa in vilken CDDB som iTunes skall fråga prova byt.
/Mattias

Har letat som en idiot efter en sån inställning men hittar det inte någonstans... skulle du kunna va snäll och berätta var man gör det?

Några snabba frågor om iTunes bara:

- När man synkar iPoden med sitt bibliotek, gör den då så att iPoden är EXAKT likadan som biblioteket? dvs. ändrar låttitlar, album osv. om man ändrat i dom i datorn.

- Fixar iTunes taggarna automatiskt när man rippar CD-skivor?

Även en till sak jag undrar. Någon som stött på problemet att ni inte kan ansluta till CDDB? Får upp ett felmeddelande om att ett fel uppstod vid anslutning till CDDB. Kontrollera dina internetinställningar osv. Men mitt internet (bredband) funkar hur bra som helst annars. Nån som varit med om detta och vet hur man löser det?

Ny fråga igen: när man redigerar infon till en låt.. ändras id3-taggen i själva filen då? *hoppas*

Håller med er om att sprätta är helt idiotiskt onödigt! Dessutom riskerar man då att hela svettbandet "trådar upp sig" och till slut pajjar.

Jag letade staden runt efter "långa" svettband, hittade ett par adidas som var ganska lagom på Stadium för 79 spänn för två om jag inte minns fel... ganska snygga oxåh.. röd-vit-gula

tackar! funkar suveränt nu!

Har läst mig till att amerikanska laddare går att använda i sverige om man byter sladden om man "drar av hörnet". Jag antar att det hörnet där piggarna sitter menas eftersom det ser löst ut... är det bara att dra eller? åt vilket håll?

1