Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
primu[s]®

primu[s]®

Medlem
  • Namn Jimmy
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Do the choka choka!
  • Registrerad 2004-09-23
  • Senast aktiv 2021-03-08
  • Antal inlägg 657

Foruminlägg

De senaste inläggen primu[s]® har skrivit i forumet.

Ursprungligen av primu[s]®:

Jag betala med mitt Amex. Ringde idag igen och nu sa de att de skulle skicka tillbaka betalningen men det kunde ta upp till fyra veckor. Jag sa att jag förväntade mig någon form av kompensation för detta. Tre månader från man betalt tills man får tillbaka pengarna är lite väl mycket. Även för en tålmodig svensk som mig själv.

Jag kan berätta att jag fortfarande inte fått mina pengar ännu...

Ursprungligen av MatsOlov:

Hur har du betalat? Kanske läge att kontakta dem. Hade ett liknande problem med en 3d-skrivare jag beställt från Gearbest. Som tur var hade jag betalat med Paypal och när jag kontaktade dem så tog det två dagar så var pengarna tillbaka på kontot.

Jag betala med mitt Amex. Ringde idag igen och nu sa de att de skulle skicka tillbaka betalningen men det kunde ta upp till fyra veckor. Jag sa att jag förväntade mig någon form av kompensation för detta. Tre månader från man betalt tills man får tillbaka pengarna är lite väl mycket. Även för en tålmodig svensk som mig själv.

Ursprungligen av Sir N.:

>2000 spänn för en handkontroll?. Är den gjord i guld eller?

https://www.xbox.com/sv-SE/accessories/contro... det är en mycket bra kontroller.

Beställde en Xbox Elite trådlös handkontroll Series 2 från Microsoft Store för 2 199kr i mitten på december förra året. Den kom aldrig fram då UPS slarvade bort paketet. UPS sa att de inte visste var den fanns och jag kontaktade Microsoft... de påstår att de måste göra en egen utredning och två månader senare (nästan) så har jag fortfarande inte sett röken av pengarna...

Ursprungligen av xms67:

Jag köpte en XC60 som levererades i oktober. Är det något jag ångrar är det att jag inte tog Bower & Wilkins. Grattis till nya bilen!

Jag övervägde länge innan jag valde det eftersom det är så sjukt dyrt. Men min säljare lurade mig dagen innan min beställning blev låst... genom att ringa mig när jag satt på en aw och berättade vilka tillbehör jag inte valt. Jag var salongsberusad och svag.

Då kom bilen äntligen och jag fick förmånen att dra norrut och testa den i snön direkt. Mycket mysigt. Volvo har gjort ett bra jobb på drivlinan och dieselmotorn och elmotorn jobbar bra ihop utan "segheten" man ibland får på en diesel innan den kommit upp i varv. Bower & Wilkins ljudet är fantastiskt.

I dag är jag EXTRA glad för jag fick ett helt okej inbytespris för min Volvo inför min stundande nya bil. Denna gång så slipper jag "bästa pris-folket" som vill byta mot tre gamla Opel, två småbåtar samt en pizzeria i Örkelljunga.

Jag slipper snackpåsar som vill ge hälften av bilens värde för att "dom vet exakt" hur mycket just min bil är värd. Jag slipper chatta med två tusen SMS mellan folk som veta i vilka stadsdelar min bil framförts samt om någon någonsin har åkt i bilen och samtidigt varit kontakt med ett pälsdjur. Jag slipper folk som ringer och frågar om bilen verkligen är vit och inte röd. När man säger att den är vit, som på bilden så säger dom "synd".

Aldrig mer Blocket!

Det var dags att byta bil. La orden i förra veckan och det ska bli trevligt att få en bil med ett bra ljudsystem och äntligen Apple CarPlay och induktiv laddning.

Jag behöver era råd här. Jag är på jakt efter vad rubriken förtäljer en eGPU (chassi) + GFX + skärm och till detta har en ganska rejäl budget (förhållandevis). Jag har funderat, läst och fnulat på en möjlig kombo och hade tänkt mig detta.

Laptop (finnes redan): MacBook Pro (2018) 2,2 GHz 6-Core Intel Core i7, 16 Gb ram
eGPU: Razer Core X
GFX: SAPPHIRE Radeon RX5700 XT Nitro+ 8G OC
Skärm: Här är det ganska blankt. Hade tänkt mig LG UltraFine 5K, men den verkar inte lira med en eGPU pga. endast TB3 kabel - inte i alla fall helt smärtfritt.

Har någon en liknande kombo enligt ovan och är nöjd med den?

Ursprungligen av johnh3:

Blir säkert bra. Men de flesta inom TV går lite mot en enkel "Dongel" till och med Tivo:
https://www.tivo.com/comingsoon

Risken är väl att den nya Apple TV konsolen blir väl så dyr. Och hur mycket lagring behöver man för att streama innehåll?
Tailosive Tech gjorde en video om det här:
https://www.youtube.com/watch?v=3Hlcy4jIeG4

Det borde ju rimligen komma två versioner. En "gaming" och en för tv enkom... eller vänta nu. Det vore ju logiskt och så jobbar inte Apple.

Ursprungligen av MatsOlov:

Skoj, det blir intressant att se vad de hittat på. Bra för vi som inte fått biljett också.

Alla virtuella sidospår lär ju kräva biljett ändå misstänker jag?

Jag har varit sjukt tveksam till AirPods tidigare utan köpt andra lurar så som BeatsX, Bose SoundSport osv. Köpte ett par Pro igår och är efter en dag helt frälst. Vilka lurar! Det ENDA jag stör mig på hittills är att den inte har "dual bluetooth" som mina Bose hade. Lite störande att Apple inte implementerat det.

Jag hade hoppas på att den stannat kvar överst. Den drunknar ju i alla andra saker jag har och som kommer in i min Wallet. :/

Jag har också sneglat på en EGPU. Razer Core X eller Chroma verkar bäst här enligt mig.

Går det att göra en helt ren installation av OS från uppdateringsappen på samma sätt som att boota från en USB-sticka?