Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
espejo

espejo

Medlem
  • Registrerad 2004-09-23
  • Senast aktiv 2008-02-05
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen espejo har skrivit i forumet.

1

Jag möts av en stor förbättring på Ipod.se med en ny Layout som är en fröjd för ögat. För den som är konservativ är det skönt att ha den gamla bakgrunden kvar så man känner igen sig. Även den gamla loggan är kvar. Det är en fräsch uppdatering och jag tycker att Sidan har blivit lättare och mer lätt manövrerad.

Jag är däremot mycket besviken på att uppdateringen även lett till en långsammare uppdaterings hastighet. Sidan har blivit i allmänhet långsammare med mer information att ladda. Jag tycker att apples reklam högst upp på sidan stör hemsidans helhet och gör den tråkig. Reklamen tar den också extra tid att "ladda".

Annars är jag nöjd med uppdateringen. Bra Jobbat.

Ursprungligen av useMac:

eftersom det är dolda filer i konstiga dolda mappar så är det nog lättare att använda ett program än att försöka mixtra själv.

Nej nej nej...
Man kan lägga in själva låtarna eller filerna precis som om det vore en hårddisk... Ipoden är egentligen en hårddisk med en musikmjukvara inlagd på sig därav de dolda filerna. Man bara öppnar ipoden som en hårddisk och lägger in önskvärda filer.

Ursprungligen av jimmy.r:

Kan du förklara lite närmare vad som är krångligt och opraktiskt? Ska bli mycket intressant att höra.

egentligen tror jag att vanan att använda andra program har tagit överhand. Itunes är väl inget fel på som så förutom att det inte funkar så bra med min pc just nu. Kan ha att göra med att den är för gammal. Med andra ord kräver itúnes för mycket prestanda som jag inte har och itunes är för ovant för mig.

Itunes är dessutom inte logiskt med att ta bort låtar då man måste ta bort dem "2 gngr" då man har gjort en egen mapp och lagt in låtar. De lägger sig i avsedd mapp men dessutom i "bibliotek".¨

Ja ja.. Finns det någon bra handbok typ "itunes för dummies" ??

Ursprungligen av Mr. Mango:

"Hacka bort volymbegrensningen för gått!"

Vissa felstavningar gör mig osäker på vad som är rätt, så lägg av med dem. Det stavas begränsning och för gott.

Det beror väl på vad budskapet är och vad man vill få fram, eller hur?
Du är ett filter i en lång kedja och får tolka det hur du vill.. Alla tolkar som dem vill.

Ursprungligen av CarnalForge:

Gäller det vid köp av 20 gigaren oxå?

cF

NEJ. Gäller bara vid 40gb...
Apple är klåpare som bara belönar de rika

Ipoden sorterar låtar efter hur de ligger i biblioteket... Det spelar ingen roll om du gör egna Spellistor det finns ändå i biblioteket. Det är därför det är ett j-vla helv... att få bort filer du absolut inte vill ha t ex e-type. För du måste ta bort dem själv både från biblioteket och eventuell egen spellista.

Ipoden delar upp låtarna själv i biblioteket eftersom alla namn på en köpt skiva redan finns och då behöver du inte själv dela upp :)...

JAA!!

Hur fan gör man... Jag hatar itunes det är så fruktansvärt krångligt och opraktiskt program. Jag kan förstå att ni med mac har vant er med sån skit som real player, Quiktime etc.. Men att itunes också skulle vara sån skit det gjorde mig besviken.

Finns det någon bra "itunes för idioter". Hjälpen man får med programmet är ju förbannat dålig.

Tack

Ursprungligen av Erik P:

Blir det ett regnbågsmönster? I så fall har det att göra med så kallad reflektion i tunna skikt (plasten över displayen) och är helt normalt.

Det ser väl mer eller mindre ut som regnbågsmönster ja.. Tack för ditt svar.

Jag har köpt min ipod gen 4 för fyra dagar sedan och håller därför som bäst på med att bekanta mig med varenda liten repa och skavank ;).
Därför har jag nu upptäckt att när du vinklar displayen lite mot ett ljus (solen, en lampa, ja)
så ser det ut som om någon konstant trycker på den i nederkant i mitten. Ungefär som när man trycker på en miniräknares display. Är det inget konstigt eller ska man gå till apple.

i övrigt fungerar Displayen fint och det syns ju inte om man inte vinklar den :).

1