Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Hanski

Hanski

Medlem
  • Registrerad 2004-10-20
  • Senast aktiv 2005-01-10
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Hanski har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av Tima:

Jag skulle rekommendera iTunes.
Förlåt mig, men du vet förmodligen inte att man kan sätta iPods inställnigar på "Manuellt" då kan man göra precis vad som helst med de låtar som ligger på din iPod. Du väljer de låtarna du vill, trycker på kopiera, skapar en mapp någonstans och trycker klistra in. Det funkar.
MVH Timofey

Näedu, det fungerar inte alls för mig. (Jag använder Windows XP om det är av någon betydelse..)

Ursprungligen av Olof Wahlberg:

Markerar alla låtar med bo kasper och sen tar du visa info (högerklick) och sen döper du om allt till vad du vill ha det som!

Tack! Det funkade bra. Men vad är det som iTunes hämtar informationen från egentligen? Har nyss ändrat alla mina id3-taggar, men det är inte alla som är ändrade i iTunes (trots att jag tömde biblioteket och la till alla låtar igen..)

Hej!

Varför är både iPod:en och iTunes "känsliga" för stora och små bokstäver? Jag vill inte ha två "artister" i min iPod, där den ena heter Bo Kaspers Orkester och den andra Bo kaspers orkester.. Någon som vet hur man kommer tillrätta med problemet?

/Hanski

Hej!

Jag förde över låtar från min kompis dator till min iPod Mini, och nu vill jag såklart ha in dom på min egna dator. Men det verkar inte som att iTunes vill det! Ska det verkligen vara så?

/Hanski

1