Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
nicket

nicket

Medlem
  • Registrerad 2004-10-21
  • Senast aktiv 2019-04-10
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen nicket har skrivit i forumet.

Hallå. Upptäckte efter att jag hade installerat mitt minne att jag råkat köpa fel minne enl. topic. Hur stor är den praktiska skillnaden mellan dessa hastigheter? Fördelen med 1066MHz-minnen är vad jag har förstått, att de ofta har lägre latens.

Åsikter i ämnet?

Den knastrar med ungefär hälften av lurarna, men den knastrar inte med de som jag mest vill ha. aja antar väl att ipoden är kinkig.

Hej, jag skulle vilja kunna stoppa ner handen till min ipod för att byta låt UTAN att fippla med knapplåset eller råka ändra volymen.

Hur gör man?

Har gjort ett litet test med FYRA(fem) hörlurar och TVÅ ipod minis:

Hörlur 1 (Apple) Knastrar inte i någon ipod
Hörlur 2 (Apple) Samma här
Hörlur 3 (Sony) Knastrar mer i min, lite i flickvännens
Hörlur 4 (Sony) Knastrar lite i min, dock störande, knastrar mycket lite i flickvännens.
Hörlur 5 (Koss, den enda som inte är snäcka) Knastrar inte i min, ej testad i flickvännens.

Jag ringde även apple, och dansken i andra änden av telefonen sade att de endast lämnade garanti att ipoden funkar med deras lurar.

Det är den. Jag kan ha snäckor som låter skit enligt mig, men när jag "trycker" på dem lite, i örat så låter det helt plötsligt kalasbra. Men eftersom jag inte kan gå och trycka på öronen (jobbigt, och dessutom ser man ut som en mupp) så väljer jag andra lurar.

Konstigt! De funkar med de vita man fick med, och mina lurar. Konstigt, iom att mina snäckor funkat galant annars!

Aja!

De fungerade utmärkt med min JoS i alla fall. Ska testa vidare när jag kommer hem från skolan. Det är i alla fall mäkta irriterande att inte kunna ha spelaren i fickan utan att det knastrar till ibland, eller att ena stereokontakten försvinner.

När jag rör hörlursuttaget, eller "snurrar" på kontakten när jag lyssnar på musik så knastrar det. Jag kan inte minnas att det gjorde så i min Jens of Sweden, ska det vara så (är det likadant för er) eller har jag fått ett defekt exemplar?