Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
smasch_and_grab
  • Registrerad 2004-11-11
  • Senast aktiv 2007-12-16
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen smasch_and_grab har skrivit i forumet.

1

Hejsan!

Jag har köpt en Iphone med programvaran 1.0.2 och med Svenska inlagt. Men nu så har telefonen hängt sig och segat sig de senaste dagarna så nu hängde den upp sig och det kom upp en ikon som säger "Please Connect to iTunes". När jag kopplar in den så kan jag bara välja mellan "återståll och installera senaste programvaran och avbryt".

Om jag uppdaterar och återställer den så kommer jag inte kunna ringa från den? Jag vet inte hur den är upplåst heller, hur vet man det osv?

Hjälp! Tack för alla bra svar!

MvH Sonny Magnusson

Väldigt bra att du tar upp det här när jag tänk på det hära ... sen jag köpte min ipod photo.

Iskin verkar ritkigt Coolt. Men är det ett skin man sätter (på utsidan) av ipoden eller tar man bort orginalipodens skal och sätter på det dära, jag fattar inte?.... verkar lite dyrt med 300:- för ett skal man bara klipsar utanpå.

Hoppas nån av er grymma där ute kan svara

iSkin eVo3 for iPod with video

Även jag har en REPIG ipod photo 60 gb och är desperat att få ett nytt skal !!!!!!!

Skit i skins, det segar bara ner datan........

Hej, jag har haft Ipod under ett väldigt långt tag nu.. men så har jag installerat ett program på ipoden, (kommer dock inte ihåg v ad det heter) Yamipod eller liknande..

Men nu när jag ska starta ipoden så tänds den och man ser Apple loggan, sen så dör den och så upprepas detta, vad ska man göra? man hinner ju inte koppla in den i datan å återställa drivrutinerna.. finns det något sätt att starta om den manuellt?

P.S: Det e en Ipod Photo 60 gb. (om det skulle spela någon roll)

Sen om jag skulle behöva skicka in den till apple på reparation.. jag har laddat ner en hel del musik till den, klassas det som privat information och raderas?... ^^

Tack !

När jag ägde en Ipod Mini fick jag nämligen en ny 2 ggr för att batterierna va utnötta. Det är vad jag kallar vara för pengar
Puss/Sonny

Om du e rik

Nej jag har inte så på min Ipod Photo 60 Gb iaf. Jag antar att det inte är något fel på din, det kan kanske bli så under olika värmeförhållanden??

Hej, Jag tänker inte dubbelposta så jag gömmer mig hära
Det här med goPod..
Jag laddade ner det igår, men jag får bara en Zip fil med en mapp som heter goPod-1.1_src, å i den finns ytterliggare 4 mappar med 2 textdokument. Vilken ska man lägga in vart eller hur ska man göra? =( Har läst omkring jättel'nge men hittar ingen som beskriver hur man installerar det..

Tack på förhand//Sonny

Asså d e såhära. När jag köpte ipoden så räckde juh batteriet i typ 8 timmar som utlovats. men nu så verkar det som att livslängden minskar....det vill säga från typ 8 timamr till bara en 3 timamr kanske. Om man tappar den i marken så datt det blir några repor så kan det juh inte spela någon roll =/.....men emn jag tetsar att skicka in den iaf =P

tack för ditt svar

Snälla läs igenom stanna inte efter halva utan ägna nån minut =P tack på förhand

Nu är det såhära....Jag köpte en ipod för max ett halvår sen, och sedan dess så har det hänt en helt del saker.

Jag tycker främmst att batteriet har tappat livslängd dramatiskt...Hörde någon i skolan att man skulle kunna göra så dem räcker längre men jag har inte hittat nått sånt. Kan man byta batterier eller liknande?..

Å sen så har den fått några kyssar i golvet...en dag tappade jag den så knappsatsen kom på en vass grejj så den lixom "trycktes in" och stannade så, men då var det abra att trycka i andra kanten men tycker fortfarande att den e lite "glappig" sitter inte lika smäckt som innan=P kan man göra nått åt det...

Skulle jag kunna gå tilbaks till affären där jag köpte den och få en ny elelr pengarna tillbaka på grund av dem här sakerna tror ni?.......tack för alla svar =D

Tycker att det här verkar vara en toppensida

1