Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
pelle.f

pelle.f

Medlem
  • Registrerad 2004-11-13
  • Senast aktiv 2005-03-04
  • Antal inlägg 31

Foruminlägg

De senaste inläggen pelle.f har skrivit i forumet.

Vilket fodral är det som syns minst?

Jag tycker att alla fodral är så sjuukt fula. Halva grejen med en iPod är ju att den är cool och snygg. Då vill man ju inte täcka över den med ett nördigt fult fodral. Så vilket fodral syns minst? Jag har hört att det finns fodral som typ bara är som en mycket tunn plastfilm som bara skyddar från repor.

En annan fråga. Jag får min iPod i helgen så jag undrar, blir det många repor?? Jag har hört att det vita är jäkligt svårrepat. Stämmer det?

Vadåå, det enda man behöver är vell en vanlig adapter så att man kan plugga in sin iPod i vägguttaget?? Voltomvandlaren eller vad det är är väl inbyggd?

Ursprungligen av Erik Svansbo:

alal: 50Hertz är jättebra. Kul med band som är roliga och bra.

ÄÄÄ, det kan jag inte hålla med om. Rolig musik suger... alltid. Hur bra själva tonerna än är blir låten kass om det ska vara en rolig text.

Att nån är kommersiell är ju inte samma sak som att vara en sell-out. Jag menar nån kan ju vara skitbra och sälja svinit mycket cdskivor utan att vara en sell-out. Men när nån byter stil eftersom hans ursprungliga stil inte säljer då är det nåt som är fel. Tycker jag i alla fall. Alla tycker ju om olika musik och om alla musik likriktas för att spelas i radion då blir det ju trist för dom som inte bara lyssnar på listettor.

Fast å andra sidan är det jävligt jobbigt med experimentell skit på små ouptäckta/kreddiga skivor. Typ låtar med bara konstiga ljud och snörvlingar. Det bästa är när någon gör sin grej så pass bra att han blir populär och säljer mycket skivor utan att vara en sellout, typ Pharrel, Jay-z, kanye west mm.

Silver suger men skall man välja en iPod efter utseende så väljer man 20 gb. Den vita färgen är sååååå mycket snyggare än mini.

Kan man inte bara köpa dom i sin lokala applestore???

Ursprungligen av tajroo:

har nån av er hört Heiroglyphics eller souls of mischief?

ÅÅÅÅ, 93 til infinity med souls of mischief kan ju vara en av världshistoriens bästa hiphoplåtar! Eller, den är grymm i alla fall :rolleyes: .

Mario - Let me love you

Vacker, finstämd, kommersiell R'n'B när den är som bäst!

Jag har alltid undrat om det finns nån funktion som gör att iTunes automatiskt uppdaterar biblioteket om jag har lagt in en ny låt i min iTunesmapp. Det är sjuukt jobbigt att hela tiden lägga till nya låtar.

Vafasen jag kan inte se en enda bild!!

Ursprungligen av Sekhu:

mario winans. i dont wanna know

r keylly och jay z, albumet unfinished buisness
ja rule ft ashanti och r kelly - wonderful

vet inte.. du kanske är ute efter gamla låtar? (90 tal).. då finns de mängder utav softa tracks

Jag lyssnade på Unfinished buisness igår. Schönaste albumet på länge. Tack för ett riktigt grymt tips!

Ursprungligen av Sekhu:

ANG, eminem, han är ett geni.. ärligt talat...( och hans mentor dre) han har bytt skepnader.. från att rappa om hur dålig hans barndom är.. och sedan mobbat sig in i branchsen på följande skivor.. och eminem show där han blev lite mer mainstream.. men det finns många klassiker på det albumet.. on nu nya skivan ENCORE,, där han återtar de gamla "slim shady" dagarna med pruttande och rapningar.. blandat med nutida hip hop klassiker

geni kanske är att ta i enligt vissa.. men jag vet inga andra rappare som har sålt 4,8miljoner exemplar av sin nya skiva, (på hitills 5 dagar, och skivan blev piratkopierad på nätet en vecka innan oxå!) och som har egen radio kanal

ds

Fast anledningen till att Eminem kan sälja så pass mycket kanske har lite att göra med att han är vit? För han gör fan inte den bästa musiken. Jag menar är det inte lite konstigt att den första vite, kända, rapparen blir störst i världen när det har funnits andra, mist lika bra, hur länge som helst. Chronic 2001 slår fan alla hans album med hästlängder.

Aja, om man går tillbaka till vad tråden ursprungligen handlade om så tycker jag att det är synd att ingen nämnde ODB. Han har några grymma låtar.

Ursprungligen av Fatale:

NWA - Fuck the police

Nej asså lite mer lena, kommersiella, välproducerade låtar. Det ska liksom vara sådär gräddvitt. Låta rikt, lent och champangefärgat, naa meen

Jag letar efter riktigt fina RnB-soul-hiphop balader. Alltså jag tänker mig riktigt välproducerade grejer som, Mario - Let me love you eller R Kelly - Forever more

Om ni inte har några tips så skit samma. Då går det bra att tipsa om vilka bra låtar som helst egentligen.

Tacksam för alla svar / Pelle

Tja

Mina föräldrar är i USA nu och jag tänkte att det kunde ju vara schysst om dom kunde köpa en billig iPod till mig där. Jag är intresserad av 4G 20gb. På ipod.com står det att den kostar 300 $ dvs ca 2100 kr! Är det nåt man skall tänka på när man köper en iPod i USA? Är det rätt kontakter och allt det där?

Tacksam för alla svar / Pelle