Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
n_filip

n_filip

Medlem
  • Registrerad 2004-11-16
  • Senast aktiv 2012-03-30
  • Antal inlägg 34

Foruminlägg

De senaste inläggen n_filip har skrivit i forumet.

Ursprungligen av keptang:

Korrekt.

Amen, det är ju fantastiskt! Tror faktiskt att det här gjorde min dag. Och klockan är bara 10.04. Halelujah!

Ursprungligen av keptang:

Den funkar till L5 Remote-appen (antagligen samma hårdvara) också, vilket gör att man kan programmera sin fjärrkontroll hur man vill och styra allt annat som man önskas styra.

App Store - L5 Remote

L5 Remote är anpassad även för iPad.

Så om jag har L5 Remote och köper infra-devicen från webhallen kan jag styra min digitalbox + alla mina andra apparater?

Ursprungligen av Capeman:

Jag känner ungefär samma sak... Jag har väntat precis lika länge. Hade det inte varit för att jag hade en iPhone 3G innan och vet hur bra de är, så hade jag nog gett upp för länge sen.

Nu skall jag gå och snegla på en Androidtelefon.

Beställde en HTC Hero igår faktiskt i ett läge av raseridepression över Apple. Känns riktigt bra faktiskt. Tror den kommer göra mig mer än nöjd.

Ursprungligen av pepsi:

Ringde 3 idag, enligt deras senaste besked från Apple så ska dom få in tillräckligt med telefoner nästa vecka för att täcka alla beställda fram till den 17/8. Så nu kanske det börjar hända saker?

Ringde dem igår och då hade de inte en blekaste....ta det med en nypa salt.

Idag är det 5 veckor sedan jag beställde min svarta 32:a från 3. Nu ger jag upp och beställer nått annat. Ingen telefon för 7000 är värd att vänta 5 veckor på. Ha det!

Ursprungligen av jesperludvig:

och jag min svarta 16 den 6:e och har könr 308... Beställdes det över 140 svart 16 på ett dygn? Förstår att Apple har att göra...

Alla står i samma kö oavsett modell, så det är 140 som beställt på ett dygn.

Ursprungligen av Thompy:

Ett litet litet ljus i mörkret syns för oss som beställt hos tre.. klippt från FB:

"Jag beställde från Tre.se den 3 Aug. Fick mail om förseningar i torsdags och ytterligare 15 dagars väntan.

Men mot all förmodan fick jag tag i ett kolli-id igår när jag ringde Tre och idag kommer jag hämta den på posten!!!!"

Så... vem blir först att ringa tre och be om kolli-id? ^^

jag är idel öra....

Ursprungligen av jesperludvig:

Har beställt en 16 svart på tre.se den 6/8. Har turordningsnummer 308 enligt tre.

Var inne i en trebutik idag och fiskade lite info. Säljaren frågade om jag inte hade fått brev av _Apple_(!). Han sa att alla som beställt ska få brev av Apple (inte av Tre alltså) och om man inte fått det så ligger man "bra till" inför nästa leverans. (Han kände till folk med turordningsnummer på över femtonhundra.)

Har nån fått ett sådant brev av apple, eller pratade han bara sk*t?

Har inte fått nått brev av Apple?!

// Tog bort en olämplig mening //Patrik D

Ursprungligen av jesperludvig:

16gb svart. Och du?

Svart 32:a. Så det måste ju betyda att köordningen definitivt har med färg och storlek att göra. Funderar allvarligt på att makulera min order och beställa en Nokia N97 eller en HTC Hero. Även om det tar emot mycket. Men nu har jag väntat i 3 veckor och vänta i 2 veckor till känns i nuläget inte aktuellt.

Ursprungligen av jesperludvig:

Mail från tre idag:

"[Allt är Apples fel, buhu...]

Din order, som är lagd 6 augusti 16:08, har turordningsnummer 308 och kommer att skickas till nedan adress.

Den information vi nu fått från Apple är att din order kan levereras tidigast om 3 veckor. Vi önskar verkligen att vi kunde ge dig en mer exakt leveranstid, men tyvärr har vi inte tillräckligt detaljerad information just nu.

Förseningen ska inte drabba dig som kund och därför kommer din bindningstid löpa från den dag du beställde. Din abonnemangsavgift kommer vi naturligtvis inte ta ut förrän den dag du fått din iPhone.

[Tre är jättebra]"

Nån som har fått samma mail?

Fick också ett sådant....men jag har turordningsnummer 372 och lade min order den 3 aug 20:25....hmm konstigt?! Beställde du en 16 eller 32:a?

Ursprungligen av Thompy:

Ringde Tre idag igen, kunde inte hålla mig även fast jag visste att jag inte skulle få något besked. De kör fortfarande med tre veckors leveranstid och vet inte när nästa leverans kommer in. Jag frågade om 3 veckor gällde från idag eller från det datum man beställde telefonen - nejnej, självklart från det datum man beställde. Så isåfall så borde jag ha min på fredag nästa vecka - jag tvivlar starkt..

Då borde jag få min imorgon. (31/7 svart 32a) Men enligt kundtjänst idag så "kanske" det blir leverans nästa vecka.!?

Ursprungligen av gotfredsen:

Min har kommit fram !!!!

Skall hämta den på postombudet efter att jag slutat för dagen ... Blir en lååång dag det här ...

Det lustiga är att det är faktiskt EXAKT 19 dagar sedan jag beställde min iPhone 3GS 16GB och då menar jag EXAKT på klockslaget ... beställde den 1/8 klockan 10:53 och fick leverans den 19/8 klockan 10:53 ...

Grattis! Vad gäller mig själv har jag både tappat lusten och hoppet....Tre blir min död...

Jag tror att alla som svarar på mail hos tre kallar sig "Joel", och att de sitter inne med olika information. Jag har i alla fall fått olika besked från samma "Joel".

Ursprungligen av gotfredsen:

Läs vad jag tidigare skrivit. ar ungefär i samma sits som dig . ringde Mån förmiddag och fick sagt ... ja .. hrm det har jag redan skrvit om det bemötandet jag fick ... Måndag eftermiddag klockan 16:00 fick jag kolli-id via kundtjänst samt att jag även fått kolli id av Joel på onlineorder ... beställde 1/8

Mitt förslag enda förslag är att du ringer in säger " Hej, jag skulle önska få mitt kolli-id för min beställning" Du får svaret : Javisst om jag bara kan få ditt personnummer. Du ger ditt personnummer och hoppas att dom har ett kolli-id ... allt annat som sägs till dig skall du ta med en stor nypa salt ...

Den enda korrekta information jag ått som faktist har stämmt till 100% är den jag fått av joel på onlineorder

Ska man tro "Joel" på kundeservice online så låter det så här:

"Hej igen

Vi väntar fortfarande på leverans från Apple och jag har tyvärr ingen ny information att komma med till dig här. Men som det ser ut nu bör du inte förvänta dig leverans i Augusti utan titta mot September.

Vänliga hälsningar,

Joel

Onlinesales"

Efter att förra veckan fått veta av Kuntjänst på 3 att jag hade status "Released", så ringde jag igår igen för att höra efter om något skett. Beskedet jag fick då av 3 var att de ännu inte fått någon leverans!?! Men gick ändå in i systemet för att se om jag hade fått ett kolli ID. Det hade jag inte. Men hon sa att det stod på stand-by. Så tydligen verkar det som om de lägger in leverans på en för att de så fort som möjligt när de mottar leverans från Apple, kan skicka ut dem till sina kunder. Men jag blir ändå inte riktigt klok på det här. Har de fått en leverans eller lägger de bara in att folk ska få leveranser och ger dem ett kolli-id för att de ska bli glada?