Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
robcar

robcar

Medlem
  • Registrerad 2004-11-16
  • Senast aktiv 2005-04-29
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen robcar har skrivit i forumet.

1

Har luriga problem med min lilla rosa...Den har en något konstig kontakt med datorn. Skulle göra en återställning med iPod updater, genom firewire, men datorn hittar den inte... Den syns iof i Enhetshanteraren, med fungerar inte korrekt Inget fel på porten då jag provat annan utrustning där. Jag behöver som sagt göra en total återställning, nu återstå bara frågan, hur?

/Rob

Ursprungligen av linusD:

Jag har enbart längre erfarenhet av Koss Porta Pro (har haft dom ~1år) och jag har aldrig lyssnat på en lika smidig, välljudande lur. Personligen tycker jag den låter bra i alla register tillsammans med min mini, så länge kvalitén på låtarna är någorlunda.

Den är också, som sagt, väldigt liten och smidig. Man kan enkelt vika ihop dem och stoppa ner i innerfickan på jackan, eller liknande om man vill vara social. Bärpåse föjer dessutom med, som du säkert vet.. Hittade inte Sennheiser HD597 varken på google eller pricerunner. Menar du möjligtvis 497?

De har jag provlyssnat och i sånt fall, satsa på KOSS om du vill ha en portabel lur. Ljudet är dock riktigt bra i båda.

Ok, det är ju klart en fördel att ha ett par smidiga, portabla lurar, och att dom spelar bra är kanske för mig mer relevant...Det blir till att sticka iväg till närmsta butik med detta sortiment och lyssna sig fram kanske Självklart var det 497 jag syftade på, slarvigt av mig :eek:

Är det någon som har rekomendationer gällande dessa hörlurar till en mini?
Någon som har erfarenheter och kan jämmföra för och nackdelar med dessa lurar...?
Det första som slog mig är att Sennheiser är lite mera fin-lir, medans Koss-luren har fetare bas...0 poäng till mig? eller?

Är det någon som har rekomendationer gällande dessa hörlurar till en mini?
Någon som har erfarenheter och kan jämmföra för och nackdelar med dessa lurar...?
Det första som slog mig är att Sennheiser är lite mera fin-lir, medans Koss-luren har fetare bas...0 poäng till mig? eller?

Ursprungligen av raZmus:

ALLA laddningsbara batterier tappar laddningen med tiden. Även om man inte använder dem.

Jo det är ju så batterier funkar, det köper jag, men att det går så ruskigt fort...Det hade ju varit juste om man kunde ha med sig podden AVSTÄNGD och sedan kunna njuta av sin musik...finns det ingen firware som fixar att podden kan att gå i "djup sömn" kvickare?

Ursprungligen av Johan Arvidsson:

Okej nu tänkte jag försöka dra liv i denna diskusion igen. Nu vet jag att alla inte har samma problem som jag.

Om jag stänger av min nyladdade iPod (genom att hålla nere Play) och lägger den utan laddström så är den urladdad på 2 dygn, dvs utan att jag använder den.

En kompis köpte sin och min iPod samtidigt i USA med hans kan ligga länge utan att laddas ur.

Hur länge kan era iPod ligga utan att användas utan ström utan att tappa märkbart med batterikraft?

Jag känner igen problemet, min lilla rosa laddar ur sig ruskigt fort, ett dygn ungefär. Och då skall nämnas att den bara är KNAPPT en månad gammel
Är detta någon som man får på köpet, eller går det att göra något åt?

Ursprungligen av rockstarr:

Svensk hiphop är så in i h*lvete dåligt asså!!! så jäkla töntigt med en massa vita människor som tror att dom är jättecoola

Ojoj, hårda ord här!
Det är tur att folk ska få ha en egen åsikt, för här luktar det unket!
Svensk Hip-Hop finns på riktigt hög nivå. Släng på en platta med Organism 12, PstQ. Och vad menar du att dom "tror att dom är jättecoola"? Deras texter river ryggmärg för fan!

Hey Hey!

Robin heter jag, har suttit och luffsat runt här ett tag och är nu en stolt ägare av en Ipod Mini, självklart den rosa sorten!!

Detta forum är för övrigt riktigt lyckat, cred för detta!

Annars så tackar jag för mig, PEACE

1