Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
afropojken

afropojken

Medlem
  • Registrerad 2004-11-23
  • Senast aktiv 2006-11-30
  • Antal inlägg 15

Foruminlägg

De senaste inläggen afropojken har skrivit i forumet.

1

goPod fungerar inte på min nya iPod 30gb...

tack tack

Vann precis på oddset och är sugen på en iPod Video. När updaterades iPod senast?

Tyvärr så fungerade det inte =( så j-vla jobbigt vill ju ha alla mina cds på datorn så att jag slipper fumla med alla cd skivor!

Nu är det så att jag ska rippa ett album (Alicia Keys - The Diary of Alicia Keys) och den skivan har en inbyggd spelare som man måste installera för att kunna lyssna på datan, min fråga är då finns det något sätt att kringå spelare och rippa skivan? det går nämligen inte att göra det i iTunes. Tacksam för svar och andra förslag

Undrar om någon vet om apple har några planer på att släppa ett tillbehör som möjliggör att man kan spela in ljud, använda iGriffin till exempel?
För jag är i behov av det och funderar på om det är värt att köpa en 20 gigs ipod?

härligt det var det jag ville veta. Men vet man när dem ska släppa G3 mini? kommer det bli nått i höst för då väntar jag med att köpa.

Där står det up to 18 hours, alltså så är det inte 18 tim på den vanliga minin. eller har jag fel?

Hej jag funderar på att köpa en iPod Mini, men undrar vad det är för skillnader mellan 4gb och 6gb? är det bara utrymmet och batteritiden som förbättras? sen så undrar jag om man ska vänta med att köpa en mini om dem skulle komma med någon ny generation inom en snar framtid?

det finns i bangkok
i ett data cetner, kommer inte ihåg vad det hette, antingen tokyo center eller computer center nånting, fråga en taxi chaffis om data prylar så kör han dig dit där finns det ipods, men som sagt ungefär smama priser som i sverige

vart kan man köpa dem där högtalarna?

1