Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ollet

ollet

Medlem
  • Registrerad 2004-11-24
  • Senast aktiv 2005-04-18
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen ollet har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2005-03-19 13:45
Ursprungligen av sasse:

Jag funderar pa att kopa mig en ipod photo, men ar det vart det? Vad far man for de extra pengarna? Kan man typ lagga in bilder pa den direkt fran en digital kamera? Det vore ju javligt bra far jag ju saga. Kan ingen tipsa mig om vad som ar bra o daligt med den sa jag kan bestamma mig. Har ju hort att dom ar ratt billiga i singapore sa jag funderar pa att kopa en nar man ar i krokarna...

Kolla på Köp/sälj-forumet. Jag säljer min Photo 40GB. Grym maskin.

Nuvarande bud är på 2800kr, och den är nästan i nyskick, utan repor. Du får även med Ice cream M. Kan också få en Itrip för 400 om du köper maskinen, 500 kr om du enbart vill ha Itripen.

Mvh
Olle

  • Medlem
  • 2005-01-18 22:18

Har också en liten historia...

Jag satt på bussen på väg hem, när det ringde i mobiltelefonen. Jag slet snabbt fram telefonen ur fickan och la ipoden i sätet bredvid mig. Jag satt nästan längst bak.

Då hände det, bussen gjorde en tvärnit och svängde samtidigt. Jag kände hur hörlurarna lossnade från ipoden och såg med skräcken i halsgropen hur ipoden flög genom hela bussen, gled längs det sandpappersliknande golvet och slog i listen vid dörren.

I ren förskräckelse slängde jag mig efter den och fångade den så snabbt jag kunde.

Tilläggas kan att jag hade vårdat den så ömt att den inte hade en enda repa innan incidenten.

Snabbt som tusan pluggade jag i hörlurarna, och DEN FUNKADE! En snabb blick så såg den inte så kul ut, men det mesta var smuts, men några djupa minnen (repor) gjorde incidenten. Jag smet redan samma dag iväg till Macoteket och köpte Radtech Ice cream M som jag använde.. Tro det eller ej, SAMTLIGA djupa repor försvann, och ipoden såg ut som ny.

Fotnot: Det var en Ipod 4G 40GB, som jag idag ej har kvar. Väntar med iver på Photo. Ice cream kostade mig 279 kr men det var det värt. Som det flesta andra lärde jag mig den hårda vägen och handlade även ett fodral.

  • Medlem
  • 2005-01-13 18:04

Jag har handlat från audiocubes... Landade i brevlådan bara några dagar senare.. Samtidigt lärde jag mig använda Paypal som jag numera älskar!

  • Medlem
  • 2005-01-12 20:57

Podsleevz är bäst.. När jag köpte det så gick jag först och klämde på i stort sett alla fodral som fanns i butiker kring storsthlm..

Nu har jag bytt upp mig till Ipod photo och behöver det därför inte längre, ta en titt på säljsidorna här på ipod.se

/olle

1