Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
kallee

kallee

Medlem
  • Registrerad 2004-12-05
  • Senast aktiv 2007-02-07
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen kallee har skrivit i forumet.

1

Jag har ett problem, jag tycker att Itunes sorterar mina låtar bra med sitt Artist - Album format. Med ett undantag, när det är album med blandade artister. Då får jag hur många olika mappar som helst för ett album. Hoppas ni förstår vad jag menar. Någon som har en bra lösning på detta? Finns det något program som sorterar din musik i mappar förutom Itunes? MVH Kalle

Ja om man läser på Apples hemsida och kollar på de där tillbehören så man kan ladda över allt så finns det kontakter för USA, Japan, Kina, Australien, Storbrittanien och Väst Europa. Så jag tror att både Sverige och Österrike går under Väst Europa och alltså har samma uttag. Tack för svaren iallafall!

Tack för svaren, undrar bara om det är någon chans att det är samma uttag i Österrike som här i Sverige?

Hej!
Nu har jag beställt en Ipod mini i julklapp till mig själv
Så jag har lite frågor!

1. När jag åker på skidsemester till Österrike, kan jag ladda min Ipod mini i eluttagen där? Eller måste jag köpa till någon annan sladd då? Om det är så, hur mycket kostar det då i runda slängar?

2. Första gångerna man laddar den, ska man låta den köra ut sig helt då? För att batteriet ska hålla längre i framtiden? Min förra mobil var så, man fick ut mer av batteriet om man lät den köra sej riktigt slut de första gångerna innan man ladda den.

3. Sen till sist en mindre viktigt fråga, jag är bara lite nyfiken på om någon här har gravering? Vad har ni skrivit isåfall? Den var ju gratis nu när jag beställde så jag tog mitt favorit citat från The Simpsons, " Flower power my ass " - Homer J. Simpson. De som sett detta avsnittet förstår det nog på ett annat sätt .

Tack på förhand!

1