Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
dwella

dwella

Medlem
  • Registrerad 2004-12-25
  • Senast aktiv 2008-03-14
  • Antal inlägg 22

Foruminlägg

De senaste inläggen dwella har skrivit i forumet.

såja jag köpte ett nytt batteri idag på teknikmagasinet, åkte hem och installerade det. det var rätt enkelt. det enda problemet för mig var att föra tillbaks skiten i skalet. de var lite knepigt, nåt som tog emot, men det gick bra tills slut. nu ligger ipoden på laddning. det står att man ska låta den ladda minst 3 timmar. så ska testa den senare, uppdaterar er hur stor skillnaden är efter

nån som har erfarenhet av batteribyte på en g1 mini? mitt battei är helt dött, funderar på att antingen byta batteri på den jag har eller köpa en ny nano..

jag lyckades fixa mitt batterikrångel. följde dom steg som finns på deras support sida, tog reset, installerade nya ipod updater, nytt itunes o sen när jag hade laddat ipoden funkade den som normalt igen!

ufred gjorde det idag, det fanns inget dom kunde göra. killen rekommenderade mig att lämna in den på apple store för att göra en felsökning.. men de skulle kosta en del. kul att sånt här händer precis när garantitiden gått ut.. :/

jag har samma problem just nu. men jag har ingen garanti kvar.. köpte ipoden den 9:e dec 04.

det finns ett riktigt enkelt program för att rippa dvds till divx och xvid. AutoGK heter det och finns att ladda ner på www.doom9.org

har exakt samma problem som trådskaparen.. min ipod mini blev helt urladdad igår när jag var på gymmet, tänkte ladda den nu på morgonen innan jag drar till skolan. men neeeej, den vill inte börja ladda! den e helt död. och jag har min andra laddare utlånad, så jag kan bara ladda via usbn.. känns purket :/

Hej råkade avmarkera alla låtar innan jag satte in min ipod mini för några dar sen. då försvann alla låtar från ipoden, fick markera alla låtarna i iTunes och uppdatera ipoden, då kom låtarna tillbaks till iPoden, iaf dom flesta. Jag hade tagit bort en del album från hårddisken, så dom försvann. Men iaf, nu när jag kopplar in ipoden i datorn så kan den inte uppdateras! det står:

"Ipod "Ipod Mini" kan inte uppdateras eftersom alla markerade spellistor som ska uppdateras inte längre finns" jag kan bara trycka Ok. Vad har egentligen hänt?? Har inte tagit bort några spellistor ens.. Hjälp!

Ursprungligen av iMik:

Hur funkar det, drar AAC av mindre än MP3 men tar ändå mindre i storlek?
Bättre komprimeringsteknik antagligen.

ok så vilken bitrate är bäst att rippa med om man vill ha så mycket låtar som möjligt på sin ipod? om nu aac rippar bättre än mp3 borde man ju kunna ha rätt låg bitrate för att få sjysst ljud eller?

låter som du snackar om standby-funktionen som ipod mini har. vad du behöver göra är att installera PodPlayerPackage. När du har det på din ipod mini så stänger den av sig HELT när du stänger av den. dvs, den drar ingen ström när den är avstängd, som din gör nu!
kan inte adressen till hemsidan där man kan ladda ner detta program, men sök här på forumet så ska du hitta det!

man behöver alltså inte instalera podplayer på ipoden? jag kopplade in min ipod mini och satte den i HD-läge, dubbelklickade PodPlayerPackage.exe, då öppnades programmet. Fixade de där med deep sleep hack. ska det funka efter det? jag behöver inte lägga in själva PodPlayer-programmet på ipoden?

fan va grym den verkar. men lite väl dyr för 5gb.

hey lyckades fixa de. det var daemon tools som spökade. hade en virtuel cd-rom, så tog bort den, sen funkade de

Jag har läst hjälpfilen i itunes för hur man ska göra. det står att itunes automatiskt ska visa alla spår som finns på skivan i itunes. men när jag sätter in en cdskiva så händer det inget i itunes, hur gör man?