Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Eyore

Eyore

Medlem
  • Registrerad 2004-12-28
  • Senast aktiv 2005-08-28
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen Eyore har skrivit i forumet.

1
  • Medlem
  • 2005-01-23 16:27

Och om du läser mitt inlägg igen så ser du också att DC biten inte någonstans syftade på dig. Det var åt Sekhus inlägg den delen handlade om. Och alla andra som försvarar piracy.

Bra så?

  • Medlem
  • 2005-01-22 17:36
Ursprungligen av pite_jacke:

Det är väl också pga att de svenska skivbolagen vill ha kontroll på musiken som säljs själv.
Sedan KAN man lagligt ladda ner låtar från DC om man tex bara delar med sig av demo versioner av program och spel, och kanske har egna inspelade filmer osv.

Öhh va? På vilket sätt menar du att de inte skulle ha kvar sin kontroll över sina produkter om det skulle säljas på music-store?
Apple måste teckna avtal med respektive bolag för att få sälja deras artister. Inte så stor skillnad från att sälja till skivbutiker.
Jag har för mig att du kan köpa en hel del svensk musik i finska musik-store faktiskt.

Haha, så du menar att det verkligen finns någon som bara delar ut demos och egna filmer? Ja du, den var bra. (finns säkert, men det är en extremt liten minoritet).

Alltså, de jag pratat med på bolagen menar att det är valutan som är det stora problemet.

  • Medlem
  • 2005-01-20 16:48
Ursprungligen av stiko:

Tar upp den här tråden igen.. Någon som hört något nytt "skvaller" om music-store i Sverige... Jag väntar ivrigt!!
Någon som annars hittat någon bra sida som säljer många MP3-låtar? De flesta jag hittat fungerar inte alls ihop med med mac... *SUUUCK* Dom vägrar låta mig ladda hem låtar bara för att jag har mac- diskriminering!!!!

Ja, apple music-store kommer inte komma till sverige på ett bra tag. Anledningen är att vi är en för liten marknad att satsa på och de vill inte omvandla valutan från euro till kronor. Trist men så är det.
Det enda landet i europa som har music-store utan euro är storbritanien, eftersom de har så pass stor marknad att det är värt det.

Men så länge Sverige är utan euro så kommer vi nog vara utan music-store.

Ett litet inlägg också om den ständiga "lagligt att ladda ner" debatten:
det är i stort sett omöjligt att ladda ner låtar på dc (som majoriteten anväder) om du inte delar ut låtar, så det argumentet fungerar inte. Sen om det är lagligt eller inte spelar väll fan ingen roll.
Bidra till musikernas och upphovsmännens utveckling och överlevnad. Din snåla jävel.
Dags att dra sitt strå till stacken kanske?

  • Medlem
  • 2005-01-18 09:51

När jag fick min 40gb så blev jag förvånad att den var så liten. Verkade som om den inte alls var större än 20gb. Den är dock 2mm tjockare eller något sådant. Men som sagt, det märks knappt.

Har varit ute och löptränat med min och det har fungerat utmärkt. Har inte haft någon rämm då utan bara hållt den i handen medans jag sprungit. Sprang en mil utan något som helst avbrott på musiken.

1