Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
lindiz@europe.com
  • Registrerad 2005-01-02
  • Senast aktiv 2006-06-06
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen [email protected] har skrivit i forumet.

1

Fick min iPod mini i fredags, är jätte nöjd! Lite dumt bara att instruktionsboken varken finns på svenska eller tyska.

Nu till min fråga. När jag laddar över musik från datorn till iPoden så ändras de formaten som är fel till de formaten som krävs för att de ska kunna laddas in i iPoden. Vissa låtar kommer dock inte med överhuvudtaget och iTunes säger inte till om det heller utan det märker man först när man vill lyssna på sin favvolåt. Har testat att ladda ut albumen och ladda på dem igen så de kanske kommer med men icke.

Vad beror detta på?

MVH

Ursprungligen av cmg:

Nu orkar jag snart inte vänta längre. Beställde min iPod Shuffle 1GB den 24 januari men på Apple Store står det fortfarande 3-4 veckors leveranstid. Varför tar det så lång tid. Blir avundsjuk på alla andra som redan har fått sin.

Hej!
Jag beställde min den 2 januari och igår ringde jag o frågade varför jag inte fått den. Då sa de att eftersom jag inte har betalat så har den inte ens gått i produktion! Så jag avbeställde o beställde en från macoteket som jag får nästa vecka. Min iPod skulle ta minst 68 arbetsdagar att leverera (med gravyr) och eftersom jag sticker utomlands i slutet av mars så hinner jag antagligen inte få den ändå.

Har väntat i 1 månad nu. Det står i min beställning "on or before 25th" så jag antar att den skulle kommit den 25e eller innan. Hur lång tid brukar det ta för dem att skicka ipoden?

Beställde en blå i söndags men ringde precis dit så de ändra den till en rosa Kul med lite färg jö!

Jag beställde min i söndags och på den ska jag gravera in "Carpe Diem" (fånga dagen) så får man sig en funderare varje gång man tittar på den

Ursprungligen av minipod:

Välkommen hit!
Om du ska jobba utomlands kan det ju vara bra med mycket musik, då skulle kanske en 20gb vara bra för dig.. Beroende på hur mycket musik du har.
Minin är inte skraltig (?) och går inte lättare sönder än någon annan iPod modell, den stora ser absolut inte tråkig ut, vidga vyerna, tänk utanför boxen..

Ja, du kan koppla alla iPod modeller i stereon, med iTrip eller med sladdar.

Tack för svaret! Har beställt en mini, tror att det räcker! Man får ju ändå i ganska många låtar! Jätte bra forum! Man lär sig en del

Har funderat ett tag på att köpa en iPod. Ska åka utomlands till våren och jobba och då kan det ju vara ganska skönt att kunna ta med sig musik, mycket musik
Nu till min fråga: vilken av de två är bäst? Jag har fått för mig att minin är väldigt skraltig och lätt går sönder, samtidigt som det stora ser ganska tråkig ut. Kan man koppla in minin till en stereo om man vill det?

Skriv allt potitivt och negativt om Ipod och iPod mini!

Tacksam för svar!

MVH Linda

1