Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
malinhanning

malinhanning

Medlem
  • Registrerad 2005-01-09
  • Senast aktiv 2005-12-05
  • Antal inlägg 29

Foruminlägg

De senaste inläggen malinhanning har skrivit i forumet.

Kan man ladda ner den nya mjukvaran som nya uppdaterade ipod mini har till den gamla? jag har den första versionen nämligen. Och den har ju mer batteritid och så...kan man få den på den första??

/malin :rolleyes:

är det bra att ta bort spärren? det är inte något som skadas eller nåt i ipoden?. Om man sedan vill sälla om alla inställningar tillgrunden och formatera om den, försvinner ljusspärren då oxå? jag har gjort så att min ipod sover istället för vilar..ochjag undrar om det oxå är skadligt för den eller om det är så att den bara drar mindre batteri?

Jag vill Oxå ha EEEENNN socka!! i någon bra färg. Det skulle var sjysst om man kunde köpa en sådan någonstans!!!

Jag har gjort så att min ipod sover. istället för att ligga i viloläge...men nu kan jag inte öppna det programmet igen...så jag kan inte ta bort det...vet någon hur man gör?? Är det dåligt att ha på så att den sover istället för att den lägger sej i viloläge..jag tänkte på någon sa något om att den uppdaterar sig själv eller något medan den vilar....hmm...aja! vore glad om jag fixk svar! Tack/malin

Ursprungligen av 8fps:

Sticka en själv, mkt personligare. Sök på forumet så hittar du en tråd där någon skrev hur man gjorde. Jag har en själv, ett Peak-svettband. Funkar perfekt! Har inte fått en enda repa sen i augusti då den införskaffades.

Tack för tipset!! har några sådanna så jag kan ta ett sånt!! utmärkt! /malin :eek:

tack för svaret! / en tacksam malin!

hehe...jag har ingen aning!! men det funkar men en stor till mej...e inte så kräsen...kanske kan sticka en själv?...eee...om jag klurar ut hur man gör. Men tack iaf!! måste ju ha ett litet skal som skyddar min ipod.

om man stänger av den när man laddat ner det där programmet??...hur stänger man av den då? och husr sätter man på den? som vanligt?

Jag har sett fodralen. Dom i plast och dom sockorna...men vart kan man köpa dom? Finns det någon återförsäljare och vad ligger dom på för pris?? :rolleyes:
Jag skulle vilja skydda min lilla ipod...men det är svårt att hitta något hemma som passar...så att det skulle vara bra med något fodral av något slag! Måste man köpa de genom apple eller kan man köpa på teknikmagasinet eller så?...vet någon?
Tack/Malin

Ursprungligen av Orfeous:

Finns ju ett program som heter PodPlayer, finns iPod-hacks i en meny i programmet.
där kan man aktivera att ipoden skall stängas av istället för att gå i strömsparläge som en dator gör.. spänningen ligger ju alltid på

ahaa...vart hittar man det programmet??...tycker också att det är ytterst störigt att dn drar ström hela tiden...är ju slut på 2 dagar om man lyssnar lite ...hade hört det innan jag köpte den men så snabbt trodde jag inte att den skulle ta slut! Det är lite tråkigt tycker jag! Inget för en som ska åka långa resor på tex ett plan...till australien eller nåt....den skulle ju aldrig hålla...tyvärr!
//Malin

Ursprungligen av Orfeous:

Malin, roligt att höra att det löste sig för dig! alltid drygt med problem. man tror att det är en själv som det är fel på handhavande fel liksom

men det är ju svårt att komma på att det är fel på skivan hur kom ni fram till det du och supporten?

Kom på det efter att jag provat allt...och sedan sa han hur jag skulle göra utan skiva och då fungerade allt....så skivan var det fel på kom vi fram till...för att den fungerade inte :rolleyes:

Ursprungligen av Orfeous:

Malin, berätta hur du gjorde för att lyckas? jag har just öppnat kartongen till min

oj...kommer inte ihåg allt....laddade faktiskt ner de nya versionerna på apple av både ipod updater och itunes. Och nu fungerar det å ladda musik! har lyssnat på den hela klvällen trots att jag kunnat lyssna på stereon //Malin

Ursprungligen av unoscop:

Tankade gladeligen hem den senaste versionen av iTunes (4.7.1) men det visade sig att denna inte ville låta sig installeras på min dator (Windows XP). Dett beror troligen på något specifikt för just mitt system, men jag vill bara utfärda en liten varning då det dessutom var lite klurigt att hitta en gammal version av iTunes.

Så nu kör jag den näst senaste igen. Om någon vågar testa och lyckas installera 4.7.1, skriv gärna här!

Lycka till!

Var samma problem för mig först! Har oxå win XP! Men när jag provade efter kanske 5-6 ggr så fungerade det! Jag trodde att det hade med brandväggen att göra och stängde av den medan jag laddade ner det programmet! Då fungerade det! När jag hade brandväggen på så gick det inte! prova! /Malin

tack alla som hjälpt mej...nu fungerar allt!!! /Malin

Tack för hjälpen allihopa! nu fungerar den! ringde support! Det var något fel på min skiva! Det var därför! Inte jag som var blåst! ahaha...brukar vara rätt teknisk! Tack iaf! //Malin