Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
spegelboll

spegelboll

Medlem
  • Plats Uppsala
  • Registrerad 2004-11-08
  • Senast aktiv 2013-02-15
  • Antal inlägg 44

Foruminlägg

De senaste inläggen spegelboll har skrivit i forumet.

Gokväll.
Funderar på att beställa http://falgo.net/pd856802912.htm, men det som hindrar mig är om det fungerar bra med AC3/DTS Passthrough i Mac OS X till ett USB "Ljudkort" och sedan via en optisk kabel till förstärkaren?
Jag vet att det finns bättre USB "Ljudkort", men jag vill inte lägga ut speciellt mkt pengar på det då jag bara vill ha en digital utgång.
Men om någon kan rekommendera en billigare produkt än ovanstående (eller en som inte är överdrivet mkt dyrare) och som fungerar så vill jag gärna veta

Samma sak här. Hade en PB 12" 867 MHz, Rev. A, samma beteende men den dog vid ~50% kvar.
Det jag läste på apple's diskussionsforum var att det hjälper inte att byta batteri, eller visst, det löser problemet tillfälligt, men man kommer att få samma sak igen. Det enda som fixar problemet helt är att byta logikortet, men det är ju inte speciellt billigt om man inte har kvar någon garanti.
Själv så tror jag att Rajje's lösning borde fungera, eller PB'n borde nog kunna gå in i sömnläge vid 0% iaf. Det är bra mkt bättre än att sitta och vara osäker om när datorn kommer att gå in i sömnläge.
Men å andra sidan så är det ju ganska riskfyllt