Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Fraspe

Fraspe

Medlem
  • Registrerad 2005-02-03
  • Senast aktiv 2011-07-03
  • Antal inlägg 30

Foruminlägg

De senaste inläggen Fraspe har skrivit i forumet.

Jag hade ett liknande problem med min macbook. Hittade ett litet tips om att inaktivera Bluetooth PAN under nätverksinställningarna. Efter det har den fungerat klockrent.

Tack för att du frågade om detta, det visade sig att XP hade en annan drivare, så jag tankade hem från Epsons hemsida och lade in den istället. Då funkade det klockrent!

Wiho!

Har köpt en AE och den fungerar bra och så. Jag kan skriva ut via min Macbook med skrivaren som jag har kopplat in i USB-porten, men om jag försöker göra det med Win XP datorn så blir det tvärstopp. Har lagt in bonjour nu men det funkar inte med det heller.

Nån som har upplevt något liknande och fått det att funka?

Ingen som vet?

Ja, jag kan alltså inte byta min kontobild. Det enda jag kan göra är att ändra mellan Apple-bilderna, typ den där hunden och lite blommor. Men när jag försöker ändra till en bild som jag tar med iSight så går det inte. Jag funderar om det har nåt att göra med att jag förde över mina inställningar och filer från den förra macbooken via FW.
Skall tillägga att jag kan ändra bild i min flickväns konto.

Hjälp mottages

Jag har precis fått mitt skincover för en 30GB:are, och jag måste säga att skyddet är INTE identiskt med IS. Den täcker inte hörnen lika bra som IS. Lite synd, men det var ju billigt iaf.

Ursprungligen av widde:

När du bytt ut dina datorer, har du fått helt nya datorer då eller har du fått en inbytesenhet, d.v.s. en dator som någon annan lämnat tillbaka eftersom den varit paj och sedan reparerats?

Jag har fått helt nya datorer varje gång.

Jag kan inte svara på om du kommer få byta din datorn, men du har läst min tråd om mina bestyr eller hur?
Just nu sitter jag med min 3:e Macbook, och denna är KLOCKREN!
Tystare än den förra och inga döda pixlar, så nu är jag väldigt nöjd!

Hej, lite luddig rubrik kanske, men vi får se om jag får fram min fråga ändå

När jag överförde mitt konto och inställningar från min förra macbook till min nya, så gick det smärtfritt. Men jag har nu upptäckt att jag inte kan byta typsnitt på Post-it widgeten. Det är inställt på ett och samma typsnitt hela tiden, och när jag flyttade kontot mellan datorerna så hade jag 'Mark felt pen' men nu ser det mera ut som Arial eller nåt sådant.
Vad ska jag göra för att fixa till det?

Nä alltså det var ju även F11-tangenten som felade. Jag nämnde inte ens öppetköp-grejen utan hon sa direkt: Vill du ha pengarna tillbaka eller en ny dator?

Den nya jag fick igår har ju som sagt en död pixel men sen flimrar skärmen till... ungefär som en 50 Hz TV... lite fladderliknande.

Nu funderar jag på att ringa tillbaka och be dem hämta datorn och ge mig mina pengar tillbaka.

Jaha, sitter här med min nya macbook då... och en död pixel på den med, som det verkar.

Det är väl bara att smälta det då, men jag är jävligt less att man skall lyckas träffa på två st med pixelfel. Min halvsunkiga 19" Samsung-skärm har inte en enda död pixel.

suck!

Nuvarande status är att jag skall få en ny dator hemskickad till mig, så det blev samma scenario som krox upplevde.
Mycket uppskattat med sådan service!

Ok, skall absolut ringa dem imorrn och höra.

Har kört en pixel-widget nu i 3-4 timmar, det hjälpte inte

Wish me luck!

Ursprungligen av krox:

har det inte gått mer än 14 dagar har du ångerrätt på köpet. Jag hamnade i precis samma sits när jag köpte min, ringde dagen efter. Fick välja mellan 500 kr tillbaka eller ny dator, utan att behöva betala en krona i frakt.

Jag tog självklart en ny burk å dom la en ny beställning direkt, med högsta prioritet. Tre dagar senare skickades den nya från kina. ytterligare ett par dagar senare ringde TNT å frågade när de kunde hämta min gamla. Var utan MBn i tre dagar totalt. Kanonservice tycker jag!

Så om du fortfarande är inom de 14 dagarna tveka inte på att ringa byta den!

har det gått mer än fjorton vette tusan då det får vara, enligt applesupport, 3 döda pixlar totalt på en Macbook. Men det skadar aldrig att ringa å klaga iaf, kanske kan du få lite kompensation iaf.

Hej krox, jag fick den i fredags, öppetköpstiden räknas det från och med då man fått datorn, eller då den skickades från apple?
Jag kommer ringa imorrn och se vad som händer

Ursprungligen av Danne82:

varför itne bara häva köpet och beställa en ny?

Jo, jag har redan tänkt på det