Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
clalle

clalle

Medlem
  • Registrerad 2005-02-06
  • Senast aktiv 2010-10-07
  • Antal inlägg 24

Foruminlägg

De senaste inläggen clalle har skrivit i forumet.

Kolla så den är köpt i sverige om du vill ha garanti på den då apple inte har världsgaranti på iphone

Jag undrar om det är någon som har koll på om man kan gå bakåt i safari genom att trycka ner tex scrollkulan på mighty mouse. Gissar att detta går att lösa med applescript eller liknande men har dålig koll på det.

Min lillebror vart rånad på sin iphone 2g i helgen i Malmö, han köpte den på blocket av nån som köpt flera i USA så han har inget kvitto men han har säkerhetskopierat den i itunes. Är det någon som vet ett sätt att få fram serienummer och IMEI så man kan spärra telefonen och hålla koll på blocket om nån försöker sälja den?
Tacksam för all hjälp

Jag har en d-link router och två airport express kopplade till varsin ljudanläggning som jag använder med airfiol och spotify och allt funkar precis som det ska förutom att internetuppkopplingen hoppar ur med jämna mellanrum. Det går fortfarande att streama musiken men det går inte att komma ut på internet.
Har någon nått tips på vad som kan vara problemet?
Mvh

När det funkar eller inte funkar för er har ni 3g eller gsm då? Jag har en iphone 3g med bootloader 5.9 så mitt ända hopp nu är väl nån slags simkortslösning.

Funkar det bra eller?

Jag plockade bort snäckorna på min orginalhandsfree och lödde dit mina akg k24p och det funkar helt perfekt med mick och allt. Inget knaster och ljudet är bra mycket bättre än i mina koss porta pro, inget skorr alls så nu kan jag använda bass booster rekomenderas helt klart om du vågar riskera handsfreen och inte är helt tekniskt retarderad.

Funkar hur lätt som helst på porta pro. Inte lika bra på akg k24p dock men det får jag lösa på nått annat sätt. Tackar

Jag har testa flera metoder bla. ssh men när jag avinstallerade iphysics och alla levelpacks och installerade det igen gick det hur bra som helst. Kul att den enklaste lösningen funkade för en gångs skull.

Hallå. När jag startade min powermac g4 igår och satte igång iTunes version 6.0.4 (3) så började den uppdatera nått xlm eller liknande. Jag hade precis innan jag startade iTunes satt i en skiva jag tänkte lägga in så jag tänkte att den letade efter låtnamn osv. så jag avbröt uppdateringen av xlm (eller vad det hette). Nu när jag startar itunes finns där bara 11gb musik förut hade jag 20gb. När jag kollar på iTunes music mappen så är den 20gb och allt finns kvar. Vad ska jag göra? för att itunes ska leta på rätt ställe? Hjälp! Mvh Calle

iTunes är verkligen skitgrymt, det var när jag fattade hela iTunes som jag köpte iPod

Jag fick två klistermärken med min ipod g4

Osiris har gjort en väska med inbyggda högtalare också har jag för mig. Fast den här var ju lite diskretare. Vad kostar dom?

Jag har min 20gig g4 i iskin och sen i innerfickan.