Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
extraction

extraction

Medlem
  • Registrerad 2005-02-11
  • Senast aktiv 2005-12-17
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen extraction har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av erik:

skicka in den på service istället för att gnälla.

Om du hade läst lite nogrannare hade du sett att det snarare är ett problem i datorn som är orsaken, inte i själva iPoden.

Skriv nåt vettigt istället för att spama.

Ursprungligen av extraction:

Har, som det verkar, exakt samma problem.

Det står att iPoden är oläsbar och måste formateras, har gjort det men problemet kvarstår.

Problemet kvarstår för mig.. Finns det verkligen ingen som har nån jävla aning?

Ok tack, ska prova.

Hej!
Jag har skrivit om det förr.. Tänkte göra ett sista försök och hoppas jag inte blir anklagad för nån sorts spam. Jag har ett mycket jobbigt problem med minin.
Jag har XP och kört nån form av USB 1, men det har funkat kanonbra. Fram tills nån gång för några månader sen, då i-pod hela tiden krävs att bli återställd, i och med att den tydligen är "oläsbar". Jag har provat det om och om igen, men får upp samma ruta om uppdatering (i mitt fall återställning) igen. Och sen, kanske var 10 gång, om i-poden är ikopplad när jag startar upp datorn, kommer det helt plötsligt upp en ruta där jag ska skriva in i-podens namn och så kan jag uppdatera den en gång, för att sen bemötas av samma problem..
Jag har följt folks råd som jag fått, men inget har hjälpt. Kanske är den helt enkelt defekt.. Var lämnar man lättast in den?

Precis som att i-poden, för att ens ha någon chans, måste vara i-kopplad när jag startar datorn, måste t.ex. en cd ligga i cd-romen för att kunna läsas. Cd- romen känner inte av skivan om jag lägger i en skiva senare. Eller kan i alla fall inte läsa den. Vet inte om Norton kan ha ett finger med i spelet.

För alla tips är jag mycket tacksam
/Danne

har liknande problem.. mitt i-tunes känner inte heller av i-poden, och detta trots att jag återställt den gång på gång. kör inte heller usb 2.0 men det har ju funkat förut.

Fortfarande problem.. Verkar helt enkelt som om den måste formateras på nåt sätt.. Hur gör man det? Jag har XP.

Okej tack för tipset.

det har funkat förut men helt plötsligt gör det inte det längre. möjligt att den inte är windows formaterad. kan norton antivirus ha nåt inflytande?

När jag kopplar in min iPod så kommer det oftast upp en ruta som säger att den är oläsbar, och jag måste återställa den. Oftast med resultatet att inget ändras, utan att samma meddelande kommer upp. Ibland kommer meddelandet inte utan iTunes öppnas, men ingen iPod känns av i iTunes. Nån som har nått tips?

Ursprungligen av Hermie:

Om du kör pc och har xp så ligger den improrterade musiken i

<den här datorn/mina dokument/min musik/iTunes music/>

Det är bara att flytta musiken till ett annat ställe i datorn installera iTunes igen och sedan importera den från mapp igen.

Tack!

Jag har ett problem med min mini. När jag ansluter den till datorn säger updatern att den är "oläsbar" och kräver hela tiden att få återställa den, och trots att jag gör detta vill den göra om det. Jag tror det bästa vore att installera om både iTunes och iPod helt från början från skivan. Jag tänkte höra om nån vet hur det blir med dom inlagda skivorna i iTunes, kan man på nåt sätt spara dom? Ganska jobbigt å behöva köra in alla igen.

/Danne

Har, som det verkar, exakt samma problem.

Det står att iPoden är oläsbar och måste formateras, har gjort det men problemet kvarstår.

1