Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
briggs

briggs

Medlem
  • Registrerad 2004-11-11
  • Senast aktiv 2010-06-08
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen briggs har skrivit i forumet.

1

Om det känns bättre så har jag samma problem på min splitter nya iMac G5. Mycket märkligt. Någon som känner igen problemet?

Haha. Onödig diskussion alltså. Kollade just upp nyheterna i CS2. Man kanske inte ska snåla utan uppgradera i så fall. Men då vet jag i alla fall att det inte finns något annat, hemligt super-program som man ska använda. Tack för infon, Real

Jag jobbar normalt med lite mindre trycksaker i InDesign CS (och trivs med tillvaron). Men nu har jag fått erbjudande att sätta ett antal böcker och avhandlingar, vilket innebär många sidor och MYCKET (!) fotnoter. Min fråga till alla grafiska proffs (och icke-proffs är om det finns något bra alternativ till InDesign för sådana jobb.

InDesign är ju, milt sagt, inte särdeles lysande på just fotnoter. (Jag vet att det visserligen finns en plug-in som heter InFnote, men den verkar lite omständlig.)

Någon som vet nåt alternativ? Eller är det bara att kavla upp ärmarna... Tacksam för svar!

Janne: Stort tack för snabbt svar!

Photoshop 3? Ja, det var tider det

Alla experter här på forumet får ursäkta en komplett nybörjarfråga, men jag undrar vad det egentligen är för skillnad mellan PostScript 2 och 3.

Jag står nämligen i begrepp att skaffa en laser till företaget och det är PS-nivån som skiljer alternativen åt. Vi sysslar uteslutande med typsättning och layout av text i InDesign, så det blir inte särskilt mycket grafik men däremot många olika PS-fonter.

Vet någon här om det har betydelse för resultatet om jag har PS 2 eller 3 på skrivaren? (Tillverkarnas supporter verkar då inte veta svaret...)

Mycket tacksam för svar!

1